Огляд на Women's Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Jarrow Formulas, Women's Fem Dophilus

Огляд на Women's Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Jarrow Formulas, Women's Fem Dophilus

Опис

GR-1/RC-14 і вагінальна флора (також звана мікробіотою)

В одному з рандомізованих клінічних випробувань 75% жінок у групі пробіотиків GR-1/RC-14 відчули значне покращення складу вагінальної флори, тоді як лише 34% жінок у групі плацебо (без пробіотиків) відчули подібне покращення.

Fem-Dophilus містить два запатентовані та клінічно задокументовані пробіотичні штами, Lacticaseibacillus rhamnosus, GR-1‡ та Limosilactobacillus reuteri, RC-14‡, відкриті та розроблені доктором Грегором Рейдом та доктором Ендрю Брюсом з Urex Biotech. Понад 25 років досліджень підтверджують пероральне використання GR-1 і RC-14 для колонізації та сприяння здоров’ю вагінальних і сечовивідних шляхів. Спеціальний виробничий процес захищає пробіотичні штами Fem-Dophilus від шлункової кислоти та покращує виживання пробіотичних бактерій у нижній частині кишечника. 

Штами мають значення

Пробіотики Jarrow Formulas містять клінічно задокументовані штами

Коробка містить меншу пляшку осушувача Activ-Vial із контролем вологості для кращої стабільності пробіотичних бактерій. 

‡Оновлення на основі офіційної перекласифікації таксономії.

25+ років досліджень/клінічних досліджень GR-1/RC-14.

Використання

Застосування: для підтримки приймайте 1 капсулу перорально на день, бажано під час їжі та склянкою води, і збільште до 2 капсул на день за потреби або приймайте за вказівкою кваліфікованого медичного працівника. Якщо ваш медичний працівник рекомендує приймати цей продукт разом з антибіотиками, прийміть принаймні 1-2 години після прийому ліків.

Композиція

Мальтодекстрин (з джерела без ГМО), вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид титану), целюлоза та стеарат магнію (рослинного походження).

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію 
Запатентована пробіотична суміш Lacticaseibacillus rhamnosus, GR-1†† Limosilactobacillus reuteri, RC-14††134 мг (1 мільярд КУО§)††
§Мінімум 1 мільярд життєздатних клітин на момент споживання за рекомендованих умов зберігання та протягом дати найкращого використання. †† Добова норма (DV) не встановлена.