Огляд на Jarrow Formulas, Ideal Bowel 299v, Підтримка кишечника,

Jarrow Formulas, Ideal Bowel Support 299v

Огляд на Jarrow Formulas, Ideal Bowel 299v, Підтримка кишечника, 30 капсул

Jarrow Formulas, Ideal Bowel Support 299v

Опис

Ідеальна підтримка кишечника 299v містить клінічно задокументований штам пробіотиків людського походження, L. plantarum 299v, який протистоїть шлунковій кислоті та жовчним солям і продемонстрував специфічні властивості приєднання для колонізації слизової оболонки кишечника людини. L. plantarum 299v був використаний у клінічних дослідженнях на людях для здоров'я та функції кишечника.

Рекомендоване використання

Рекомендоване застосування: Приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі або відповідно до вказівок кваліфікованого лікаря.

Інші інгредієнти

Картопляний крохмаль і стеарат магнію (рослинне джерело). Вегетаріанська капсула складається з гідроксипропілметилцелюлози.

Містить: Соя (у незначних кількостях).

Ні пшениці, ні глютену, ні молочних продуктів, ні яєць, ні риби/молюсків, ні арахісу/горіхів.

Примітка: Колір продукту, природно, варіюється від білого до засмаги.

Попередження

Примітка: Якщо у вас захворювання, ви вагітні, годуєте грудьми, намагаєтесь завагітніти, у віці до 18 років або приймаєте ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Вказівки щодо зберігання: Ідеальна опора кишечника 299v стабільна при кімнатній температурі і не потребує охолодження. Однак охолодження продовжить термін зберігання. Уникайте температури вище 25 ° C (77 ° F).

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Lactobacillus plantarum 299v10 мільярдів життєздатних клітин (мінімум) §† †
§ Мінімум 10 мільярдів життєздатних клітин під час споживання, за рекомендованих умов зберігання та в межах дати «Найкраще використано до». ††Денна цінність не встановлена.