Cognitex Elite, Підтримка здоров'я мозку, 60 таблеток

Код: 9773
Основне фото товара Cognitex Elite, Підтримка здоров'я мозку, 60 таблеток
(4.9)
1925 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 23.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО. Комплексна підтримка здоровя мозку. Харчова добавка. Cognitex Elite містить екстракти SIBELIUS ШАЛЬНИКИ, чорниці AuroraBlue та ашвагандхи плюс фосфатидилсерин, вінпоцетин та уридин-5-монофосфат UMP. Cognitex ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Підтримка здоров'я мозку 60 таблеток

Cognitex Elite, Підтримка здоров'я мозку, 60 таблеток

Опис

Cognitex Elite містить екстракти SIBELIUS : ШАЛЬНИКИ, чорниці AuroraBlue та ашвагандхи плюс фосфатидилсерин, вінпоцетин та уридин-5’-монофосфат (UMP). Cognitex Elite - одна з наших найповніших формул для підтримки мозку.

Когнітивне здоров’я впливає на те, що ви розумієте, обробляєте та запам’ятовуєте. Ось чому ми розробили Cognitex Elite.

Переваги Cognitex Elite

Що таке фосфатидилсерин (ФС)?

Фосфатидилсерин (ФС) є важливою частиною здорових клітинних мембран. Він сприяє здоровим когнітивним функціям, пам’яті, концентрації уваги тощо.

Чому ми додали екстракт дикої чорниці AuroraBlue?

З'єднання чорниці підтримують когнітивне здоров'я, допомагають підтримувати вже здоровий рівень ЛПНЩ та артеріального тиску та пропонують потужний антиоксидантний захист.

Комплекс дикої чорниці AuroraBlue з цільною їжею

Фітонутрієнти чорниці можуть допомогти пригнічити вікове зниження когнітивних та рухових функцій. У наших формулах Cognitex використовується тільки AuroraBlue, комплекс з цільних продуктів харчування дикої чорниці з незайманої Аляскинської тундри з потужними антиоксидантними властивостями.

Вважається, що здоровий дорослий мозок містить до 100 мільярдів нервових клітин, і ви можете зарядити їх продуктивність цілеспрямованим харчуванням. Cognitex Elite забезпечує постійний запас цих сполук для підтримки здоров’я мозку з віком.

SIBELIUS : Екстракт ШАЛЬУНИ для уваги та пам’яті

Відомо, що екстракт шавлії сприяє здоровому рівню незамінного нейромедіатора ацетилхоліну та інших нейрохімічних речовин, необхідних для оптимальної роботи мозку.

Він також підтримує настрій і пізнавальну роботу. У нашій формулі Cognitex Elite використовується SIBELIUS : Шавлія, новий вид екстракту шавлії, який, за клінічними даними, підтримує здоровий мозок та когнітивні функції.

У рандомізованому плацебо-контрольованому подвійному сліпому клінічному дослідженні SIBELIUS : Шавлія покращив точність уваги, робочу пам’ять, розпізнавання та відкликання. SIBELIUS : Шавлія навіть клінічно показав, що він посилює почуття спокою та задоволеності.

Фосфатидилсерин підтримує оптимальну функцію клітин мозку

Фосфатидилсерин, важливий компонент здорових клітинних мембран, має вирішальне значення для метаболізму та функцій мозку, а також підтримує зв’язок між клітинами мозку. Він сприяє здоровим когнітивним функціям, здоровій пам’яті, концентрації уваги тощо.

Ашваганда для стресу та розумової працездатності

Рослина ашваганда (Withania somnifera) - одна з найбільш вивчених індійських трав. Клінічні випробування показують, що ашваганда сприяє як здоров’ю мозку, так і настрою. Це може підвищити «стійкість до стресу», сприяти спокою та полегшити вирішення щоденних викликів.

Клінічно доведено, що ашваганда стимулює такі аспекти здорової пам’яті, пізнання та розумову діяльність, як увагу, виконавча функція та швидкість обробки інформації. Покращте роботу мозку за допомогою AuroraBlue

Фітонутрієнти чорниці можуть допомогти пригнічити вікове зниження когнітивних та рухових функцій. Було показано, що екстракти дикої чорниці пригнічують окислювальні та запальні фактори в клітинах мозку для підтримки здоров’я пам’яті.

У нашій формулі використовується AuroraBlue, цілісний харчовий комплекс з різних видів чорниці з незайманої Аляскинської тундри, з потужними антиоксидантними властивостями порівняно з загальними екстрактами дикої чорниці.

Вінпоцетин для когнітивних функцій

Кілька клінічних випробувань показали, що вінпоцетин, алкалоїд, отриманий з рослини барвінку, може підтримувати здоровий кровотік у мозку, пам’ять, концентрацію та загальні когнітивні функції.

Уридин-5'-монофосфат підтримує здорову роботу мозку

Доклінічні дослідження показали, що уридин-5'-монофосфат підтримує основні нейромедіатори ацетилхолін та дофамін та може сприяти здоровому навчанню та пам’яті.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Візьміть дві (2) таблетки або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, мальтодекстрин, стеаринова кислота, кремнезем, покриття водною плівкою (гіпромелоза, гліцерин, очищена вода).

Попередження

Не використовуйте, якщо ви дітородного віку, вагітні або плануєте завагітніти.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські таблетки
Порцій в контейнері: 30
Кількість речовини у порції: % Щоденна вартість
SIBELIUS : екстракт шалвеї (лист) [стандарт. до 2,5% розмаринової кислоти]333 мг
Комплекс чорниці AuroraBlue Wildcrafted [Чорниця Аляски (Vaccinium alaskaense How. ), Чорниця овальнолистої (Vaccinium ovalifolium Sm. ), Чорниця альпійська (Vaccinium uliginosum L. ), чорниця карликова (Vaccinium cespitosum Michx)], (плід, лист, стебло)200 мг
Екстракт ашваганди Sensoril (корінь, лист) [std. до 10% кон'югатів глікозиду тананоліду]125 мг
Фосфатидилсерин100 років
Уридин-5'-монофосфат, динатрію50 мг
Вінпоцетин20 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)