Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г

Код: 79989
Фото товару Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
Фото складу Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
Фото використання Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
Основне фото товара Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
(5)
2331 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.06.2025
Товар відправимо 28.06.2024
Що таке Shoden Ashwagandha? Ашваганда, також відома як Withania somnifera, є адаптогеном. Адаптогени підтримують здатність організму адаптуватися до стресу, а також підтримують загальне відчуття рівноваги ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nootropics Depot Ашваганда 30 г

Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г

Опис

Що таке Shoden Ashwagandha?

Ашваганда, також відома як Withania somnifera, є адаптогеном. Адаптогени підтримують здатність організму адаптуватися до стресу, а також підтримують загальне відчуття рівноваги та бадьорості. Подібно до женьшеню в традиційному застосуванні, добавка ашваганда використовується для підтримки мужності та життєвої сили. Деякі добре відомі переваги ашвагандхи потенційно допомагають підтримувати збалансовані рівні запалення та зосереджуватися. Інші способи використання ашвагандхи включають прийом ашвагандхи для сну, а також інші переваги ашвагандхи для здоров’я.

Shoden — це клінічно перевірений очищений екстракт ашвагандхи, виготовлений із ретельно відібраних коренів і листя. Завдяки провідному в галузі вмісту 35% витанолідних глікозидів (виміряно за допомогою ВЕРХ) Shoden Ashwagandha забезпечує високу біодоступність і демонструє біоактивність навіть при низьких дозах. Це означає, що Shoden Ashwagandha має найвищий склад порівняно з будь-якими іншими екстрактами на ринку. Shoden Ashwagandha містить не тільки повний спектр витанолідних глікозидів, але й високий рівень 8 ключових витанолідних глікозидів і високий рівень витанозиду X, біоактивного гліковітаноліду. Таким чином, усі ці елементи роблять Shoden потужною добавкою ашвагандхи для тих, хто хоче отримати широкий спектр переваг ашвагандхи.

Шоден Ашваганда Переваги та використанняКоротке порівняння Sensoril, KSM і Shoden Ashwagandha

Можливо, ви вже спробували кілька різних екстрактів ашвагандхи. Деякі добре відомі екстракти ашвагандхи - KSM-66 і Sensoril.

KSM 66 Ashwagandha: Екстракт кореня Ashwagandha, стандартизований до приблизно 5% витанолідів. Відомо, що KSM 66 стимулює і навіть може сприяти витривалості, енергії та відновленню м’язів.

Sensoril Ashwagandha: екстракт кореня та листя ашвагандхи, відомий як більш м’яка, розслаблююча суміш ашвагандхи, яка може сприяти збалансованому рівню стресу та підтримувати здоровий режим сну.

Shoden Ashwagandha: Що робить Shoden справді унікальним, так це те, що він може похвалитися винятковим вмістом глікозиду вітаноліду в 35%! Це разом із високою біодоступністю як кореня, так і частин листя ашваганди робить Shoden повним спектром екстракту ашвагандхи з добре округленим профілем ефекту ашвагандхи.

Навіщо купувати Shoden Ashwagandha?

Висока біодоступність при низьких дозах: значні рівні глікозидів Withanolide залишаються в крові навіть через шість годин.

Повний спектр біоактивних речовин: містить провідний у галузі повний спектр біоактивних речовин Withanolide, що показує 21 основний пік на хроматограмі.

Клінічно націлений: було проведено три клінічні випробування на людях, які показали статистично значущі переваги. Проводяться додаткові клінічні дослідження.

Сертифікати та гарантії якості: перевірено без ГМО, веганський, безглютеновий, без алергенів.

Shoden Ashwagandha дозування

Як дієтичну добавку приймайте 120 мг екстракту Shoden Ashwagandha 1-2 рази на день.

Де купити порошок екстракту шоден ашвагандхи?

Nootropics Depot пропонує 15-грамові або 30-грамові банки порошку екстракту шоден ашвагандхи. Екстракт Shoden Ashwagandha від Nootropics Depot пройшов лабораторні випробування та підтвердив чистоту та ідентичність продукту.

Щоб отримати більше розуміння, прочитайте огляди Shoden Ashwagandha та досвід нижче.

Вам також може сподобатися порошок ашвагандхи KSM-66 або порошок ашвагандхи Sensoril.

Також відомий як: Withania somnifera, індійський женьшень, padalsingh (раджастан) або зимова вишня

Увага: цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Він не був схвалений, і ці заяви не були оцінені FDA.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ашваганда (Ashwagandha)
Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
(5)
3943 грн
У наявності
Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 250 г
(5)
1613 грн
У наявності