Dr. Berg, Ashwagandha with Black Pepper, Ашваганда, 90 капсул

Код: 38005
Основне фото товара Dr. Berg, Ashwagandha with Black Pepper, Ашваганда, 90 капсул
(5)
1121 грн.
Під замовлення
Використовуйте всю силу кореня ашвагандхи з Dr. Berg Ашваганда з капсулами чорного перцю. Ця формула максимальної міцності містить 1500 мг ашваганди на порцію та містить високоякісний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Ашваганда 90 капсул

Dr. Berg, Ashwagandha with Black Pepper, Ашваганда, 90 капсул

Використовуйте всю силу кореня ашвагандхи з Dr. Berg Ашваганда з капсулами чорного перцю. Ця формула максимальної міцності містить 1500 мг ашваганди на порцію та містить високоякісний екстракт чорного перцю для покращеної біодоступності. Ашваганда чудово підходить для підвищення вашої стійкості до стресу, покращення настрою, підтримки вашої імунної системи та підвищення ефективності фізичних вправ. Кожна пляшка упакована з 30-денним запасом багатих фітонутрієнтами капсул ашваганди.

Ашваганда є одним із найдавніших відомих трав’яних лікарських засобів, і вона залишається актуальною сьогодні завдяки своїй унікальній користі для здоров’я. Хоча ця трава та її використання залишалися практично незмінними протягом тисячоліть, ми навчилися максимізувати переваги, використовуючи Bioperine — екстракт чорного перцю. Чорний перець підвищує біодоступність кореня ашвагандхи, тому ви отримуєте максимальну користь від кожної капсули.

Доктор Берг Ашваганда з чорним перцем — найкращий спосіб природним шляхом підвищити стійкість до стресу та тривоги та покращити настрій. Ми використовуємо лише найякісніші інгредієнти та не додаємо наповнювачів, консервантів, добавок чи інших шкідливих хімікатів. Ця формула максимальної міцності містить 1500 мг ашваганди на порцію та містить високоякісний екстракт чорного перцю для покращеної біодоступності.

Форма: Капсули

Розмір порції: 3 капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули на день.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років та особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї чи будь-якої іншої дієтичної добавки.

Доповніть факти

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової норми
Органічний порошок кореня ашвагандхи (ліофілізований)900 мг 
Екстракт кореня ашваганди (1,5% вітанолідів)600 мг 
Біоперін (екстракт чорного перцю) (Piper nigrum) (стандартизований для вмісту 95% піперину)6,7 мкг 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.*Денна цінність не встановлена.

 

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело)

 

Підвищує стійкість до стресів

Мало які адаптогенні трави можуть конкурувати з перевагами ашвагандхи для психічного здоров’я. Ця трава підвищує вашу стійкість до стресу та тривоги, заспокоює ваш розум, знижує рівень кортизолу та сприяє спокійному сну. Якщо вам потрібен природний засіб для підвищення настрою, ашваганда ідеально підходить для цієї роботи.

 

Сприяє здоровій імунній системі 

Ашваганда є потужною підтримкою вашої імунної системи. Він містить унікальні фітонутрієнти, які природним чином зменшують запалення та стимулюють імунну функцію.

Підвищує продуктивність вправ

Ашваганда покращує витривалість, силу та загальну фізичну працездатність за рахунок збільшення споживання кисню під час інтенсивних тренувань. Це також допомагає прискорити відновлення після тренування та збільшення м’язової маси.

Підтримує здоров'я суглобів

Підтримка низького рівня запалення має важливе значення для довгострокового здоров’я суглобів. Природні протизапальні сполуки в ашваганді допомагають зменшити тугоподвижность суглобів і заспокоїти біль.

Нормалізує знижену функцію щитовидної залози

Фітонутрієнти в ашваганді можуть підтримувати нормальну функцію щитовидної залози, сприяючи нормалізації рівня гормонів щитовидної залози у людей зі зниженою функцією щитовидної залози.

Сприяє нормалізації рівня інсуліну

Ашваганда є потужним засобом для людей із резистентністю до інсуліну. Він допомагає нормалізувати високий рівень інсуліну, який є найважливішим фактором у відновленні чутливості до інсуліну.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ашваганда (Ashwagandha)