Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г

Код: 79515
Фото товару Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г
Фото складу Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г
Фото використання Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г
Основне фото товара Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г
(5)
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 19.07.2024, без передоплати
Гриби Кордицепс належать до сімейства Clavicipitaceae, і багато видів грибів Кордицепс використовуються в традиційних тибетських і китайських практиках. Cordyceps militaris є одним з найбільш вивчених ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nootropics Depot Гриби Кордіцепс 60 г

Cordyceps Mushroom Powder, Гриби Кордіцепс, 60 г

Опис

Гриби Кордицепс належать до сімейства Clavicipitaceae, і багато видів грибів Кордицепс використовуються в традиційних тибетських і китайських практиках. Cordyceps militaris є одним з найбільш вивчених і використовуваних видів. Cordyceps militaris та інші споріднені види є ендопаразитоїдними грибами, що означає, що вони в основному паразити. Однак Cordyceps militaris, вид, який використовується для наших екстрактів грибів Cordyceps, не потребує господаря для росту та може рости на субстраті. Насправді Cordyceps militaris також містить набагато більше кордицепіну, ніж Cordyceps sinensis та інші види кордицепса, що робить його кращим видом кордицепса для добавок!

Гриб Cordyceps militaris має подовжене пальчасте плодове тіло. Грибок кордицепс може з’являтися окремо або рости у вигляді скупчення. Назва «Кордицепс» походить від грецького слова «kordyle», що означає «булава». Латинське стебло «ceps» у перекладі означає «голова», що описує булавоподібний вигляд плодового тіла кордицепса. Деякі з перших письмових згадок про гриби кордицепс були в тибетських текстах 15 століття, де вони використовувалися для зміцнення багатьох аспектів здоров’я та сприяли кращій адаптації до високих висот. У той час гриб кордицепс називали Ярца гунбу, пізніше його назвали Кордицепс китайський. Зараз цей вид називають OphioCordyceps sinensis. Тепер, коли ми маємо доступ до сучасних досліджень, багато стародавніх тибетських застосувань зараз перевіряються наукою, а багато інших видів використання екстракту гриба кордицепса також були виявлені завдяки сучасним дослідженням.

Докази показують, що користь гриба Кордицепс поширюється на багато сфер здоров’я. Ці сфери здоров’я включають здоров’я імунної системи, здоров’я клітин, здоров’я серцево-судинної системи та когнітивне здоров’я. Ці переваги кордицепса можна простежити завдяки одному з основних біологічно активних речовин у Cordyceps militaris, унікальній сполуці під назвою кордицепін. Особливо Cordyceps militaris містить особливо високу концентрацію кордицепіну порівняно з іншими видами Cordyceps. Отже, які переваги для здоров’я Кордицепс приносить Кордицепін, і що ми можемо отримати від переваг гриба Кордицепс?

Переваги та використання кордицепсаЩо таке екстракт 10: 1?

Всупереч тому, що деякі вважають, 10: 1 не означає, що екстракт рівно в десять разів сильніший, ніж 1: 1, але екстракт гриба кордицепса 10: 1 демонструє більшу ефективність у демонстрації когнітивних ефектів, ніж інші переваги кордицепса. Однак співвідношення 10: 1 означає лише кількість еквівалента сировини, що використовується в екстракті. 10: 1 означає, що потрібно 10 фунтів сирого гриба кордицепса, щоб зробити 1 фунт порошку кордицепса 10: 1.

Наш екстракт 10: 1 — це подвійний водно-спиртовий екстракт, який концентрує розчинні у воді та спирті сполуки, присутні в грибі кордицепс. Наш екстракт кордицепсу 10: 1 містить значно більшу концентрацію водорозчинних сполук, ніж звичайний екстракт кордицепсу 1: 1, однак, і, можливо, більш важливо, він також містить більшу кількість спирторозчинних сполук, таких як кордицепін. Кордицепін забезпечує більшість позитивних ефектів Cordyceps militaris на мозок і підвищення енергії, тому наш водно-спиртовий екстракт 10: 1 є ідеальним екстрактом для цих цілей. З огляду на це, ми жертвуємо деякими бета-глюканами під час цього процесу екстракції, тому вміст бета-глюкану фактично нижчий в екстракті кордицепса 10: 1 порівняно з екстрактом кордицепса 1: 1. Перевагою є те, що екстракт 10: 1 багатший на інші цікаві сполуки, і завдяки цьому ми також бачимо, що кордицепс 1: 1 насправді дуже добре поєднується з екстрактом кордицепса 10: 1!

Кордицепс дозування

Як дієтичну добавку приймайте 250 мг гриба Кордицепс 1-2 рази на день.

Відгуки про кордицепс

Щоб отримати більше розуміння, перегляньте огляди порошку екстракту кордицепса 10: 1 та досвід нижче.

Де купити гриб кордицепс

Nootropics Depot пропонує 30 г або 60 г баночки сертифікованого органічного екстракту гриба Кордицепс 10: 1. Гриб кордицепс від Nootropics Depot пройшов лабораторні випробування та підтверджено чистоту та ідентичність продукту.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Кордіцепс (Cordyceps)
Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
(5)
2331 грн
У наявності
Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
(5)
3943 грн
У наявності
Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 250 г
(5)
1613 грн
У наявності