Life Extension, Brite Eyes III, Підтримка здоров'я зору, 5 мл

Код: 6929
Основне фото товара Life Extension, Brite Eyes III, Підтримка здоров'я зору, 5 мл
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Стерильні мастильні очні краплі. Використання Для використання як мастило для запобігання подальшому подразненню або для полегшення сухості очей. Для тимчасового полегшення дискомфорту через незначні подразники очей або ще...
Вага: 0.03 кг

Life Extension Підтримка здоров'я зору 5 мл

Life Extension, Brite Eyes III, Підтримка здоров'я зору, 5 мл

Опис

Використання:

Brite Eyes III підтримує комфорт для очей і допомагає захистити здорову структуру та функцію очей за допомогою схваленого FDA, клінічно перевіреного мастила, гліцерину, а також N-ацетилкарнозину.Наші очі можуть бути вразливими до багатьох форм дискомфорту та подразнення навколишнього середовища.Переваги Brite Eyes III Позбавлення від дискомфорту вочах Brite Eyes III забезпечує комфорт для очей і допомагає захистити як здорову структуру, так і функцію очей за допомогою схваленого FDA, клінічно перевіреного мастила, гліцерину, а також N-ацетил-карнозину.Коли ми стаємо старше, наші очі стають вразливими до різноманітних подразників навколишнього середовища, які можуть викликати подразнення. Застосування змащувальних очних крапель кілька разів на день може полегшити дискомфорт.Клінічно перевірений комфорт для очейОсь чому ми створили Brite Eyes III з клінічно перевіреним, схваленим FDA змащувальним речовиною, гліцерином, який використовується для оновлення та змащування очей без подразнення.Формула Brite Eyes III також містить N-ацетил-карнозин, який допомагає захистити здорову структуру та функцію очей від окисного та глікаційного стресів, які можуть накопичуватися з віком.Легко використовувати в дорозі чи вдома. Коробка Brite Eyes III містить два окремих п’ятимілілітрові флакони. Це знижує ризик бактеріального зараження та робить зручним тримати Brite Eyes III під рукою вдома, в офісі, сумочці чи кишені... чи будь-де, де потрібен доступ до заспокійливих очних крапель.

Використання

Перед використанням прочитайте весь вміст вкладиша, щоб отримати важливу інформацію про безпеку та інструкції щодо відкриття контейнерів.

Закапати 1 або 2 краплі в уражене око (очі) за потреби.

Композиція

Активні інгредієнтипризначення
Гліцерин 1,0%чорнило
Неактивні інгредієнти
Борна кислота, лимонна кислота, гіпромелоза, n-ацетил-карнозин, калію гідрокарбонат, бензиловий спирт очищений, вода стерильна.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2645 грн
Доставлення