Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток

Код: 6904
Фото товару Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток
Фото складу Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток
Фото використання Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток
Основне фото товара Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток
(5)
773 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 26.06.2024, без передоплати
Здоровя. Природа життя. Клінічно перевірені поживні речовини для нормального функціонування суглобів. Харчова добавка. Здоровий спільний план дійОстеоартрит ОА, відомий як дегенеративне захворювання суглобів, часто є результатом багаторічного зношування ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.32 кг

Future Biotics Метилсульфонілметан МСМ 90 таблеток

Future Biotics, FlexMend, Метилсульфонілметан МСМ, 90 таблеток

Опис

Здоровий спільний план дій

Остеоартрит (ОА), відомий як дегенеративне захворювання суглобів, часто є результатом багаторічного зношування суглобів і є найпоширенішим з усіх артритних захворювань. Суглоби, що несуть вагу, як-от тазостегнові, колінні та хребет, зазвичай страждають найбільше. З часом хрящ, який амортизує кінці кісток у суглобі, може розколотися, стоншитися або повністю зношуватися, а кінці кісток у суглобах починають тертися одна про одну. Це викликає біль, скутість і обмеження рухів суглобів.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткова терапія

Що робити і чого не робити

Вимірюйте свій прогрес

Слідкуйте за тим, як суглоби реагують на дієту та фізичні вправи. Використовуйте діапазон рухів, дискомфорт у суглобах і запалення як показники свого успіху. Завжди залучайте свого медичного працівника до стратегій вирішення проблем із суглобами.

Клінічні дослідження довели, що потужні, повністю вегетаріанські інгредієнти, знайдені у FlexMend, разом із доповнювальними ботанічними кофакторами, працюють синергетично, щоб підтримувати цілісність сполучних тканин, контролювати запалення, пов’язане з суглобами, змащувати суглоби та сприяти загальній здоровій функції суглобів.

Regenasure Glucosamine є єдиним доступним вегетаріанським джерелом глюкозаміну. Його отримують не з молюсків або тварин, а з кукурудзи, і не містять забруднюючих речовин, типових для багатьох глюкозамінів, отриманих з молюсків. Глюкозамін допомагає відновити будівельні блоки сполучної тканини, які часто втрачаються під час прогресування запальних станів. Клінічні дослідження показують корисність глюкозаміну для лікування дискомфорту в суглобах та інших проблем із суглобами.

Використовуючи унікальний виробничий процес, OptiMSM очищається шляхом дистиляції, а не кристалізації, що знижує ризик забруднення. Метилсульфонілметан (МСМ) забезпечує поживну сірку, життєво важливу для створення та регенерації різних тканин і для структурної цілісності суглобового хряща.

Гіалуронова кислота сприяє зволоженню та змащенню суглобів, захищає хрящ від стирання, підвищує його еластичність і здатність поглинати механічні навантаження.

FlexMend додатково посилюється додатковими травами, такими як босвеллін, екстракт імбиру та екстракт куркуми, які демонструють природну протизапальну дію. Крім того, несподіваний імбир і корінь куркуми включені, щоб забезпечити всі натуральні цільні рослинні кофактори, створені природою.

FlexMend покращує ефективність за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно перевірений BioPerine (екстракт чорнухи) покращує біодоступність поживних речовин, а наша запатентована натуральна суміш екстракту імбиру, Trikatu, надпотужного Digezyme і Lactospore покращує травлення та засвоєння.

Гіалуронат натрію є важливим компонентом сполучної тканини. Її хімічна структура надає гіалуроновій кислоті неймовірну здатність утримувати воду, покращуючи амортизацію та змащування суглобів.

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по 4 таблетки на день, бажано під час їжі.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, стеаринова кислота, стеарат магнію, діоксид кремнію, імбирна олія, гідроксипропілметилцелюлоза, рибофлавін, поліетиленгліколь, діоксид титану.

FlexMend - надихаючись природою. До цього 100% вегетаріанського продукту додана ароматична ботанічна есенція, а також цільні натуральні рослинні кофактори, включаючи корінь куркуми.

Склад:
Розмір порції: 4 таблетки
Порцій в упаковці: 22
Кількість речовини у порції% добової норми
Regenasure Glucosamine HCl1500 мг
МСМ (метилсульфонілметан як OptiMSM)1500 мг
Запатентована сполука Flex Support Compound: корінь куркуми, комплекс куркуміну C3 (стандартизований для 95% куркуміноїдів з екстракту кореня куркуми), екстракт кореня імбиру (стандартизований для 5% гінгеролів), Boswellin (стандартизований для 65% босвелієвої кислоти з екстракту ясен босвелії серратної), гіалуронова кислота Кислота (як природний гіалуронат натрію)360 мг
Futurebiotics BioAccelerators (Біоперін, екстракт кореня імбиру, Трикату, Дігезим, Лактоспор)23 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)