CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул

Код: 55660
Фото товару CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул
Фото складу CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул
Фото використання CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул
Основне фото товара CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул
(5)
2149 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 12.07.2024, без передоплати
Moringa Oleifera. Ашваганда. Куркума. Чорний перець. Біодоступний. Харчова добавка. Moringa Wellness Blend. Есенціальні фосфоліпіди. 3-місячний запас. Веганський. Без ГМО. Без сої. Без молочних продуктів. Не містить глютену. Виробництво, сертифіковане cGMP. Відчуй себе іншим. Поліпште своє оздоровлення за допомогою Codeage Liposomal ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.18 кг

CodeAge Моринга 180 капсул

CodeAge, Liposomal Moringa+, Моринга, 180 капсул

Опис

Поліпште своє оздоровлення за допомогою Codeage Liposomal Moringa+, першокласної суміші сильнодіючих Moringa Oleifera. Ця передова формула порошку морінги, інкапсульована для зручності, збагачена синергетичними властивостями куркуми, ашваганди та чорного перцю. Покращений фосфоліпідним комплексом для біодоступності, кожен флакон забезпечує щедрий запас на 3 місяці.

Codeage Liposomal Moringa+ складається з сильнодіючої суміші Moringa Oleifera 600 мг, яка містить 400 мг листя морінги (з екстракту 50: 1) і 200 мг порошку листя морінги. Цей динамічний дует забезпечує багатий набір поживних речовин і антиоксидантів, призначених для підтримки загального здоров’я та життєвої сили.

400 мг екстракту листя морінги олійної в концентрації 50: 1 дорівнює поживним речовинам у 20 000 мг листя морінги, що забезпечує сильну дозу. Однак позначення його як 400 мг, а не 20 000 мг, забезпечує точну, прозору інформацію для вас і відображає фактичну кількість використаного екстракту.

Ця вдосконалена добавка з морінги додатково посилена сумішшю куркуми curcuma longa, яка містить як порошок кореня куркуми, так і екстракт кореня куркуми, стандартизований на 95% куркуміноїдів. Порошок морінги та куркума можуть синергетично посилювати переваги один одного, причому морінга багата вітамінами, мінералами та антиоксидантами, а куркума має потенційні антиоксидантні властивості завдяки вмісту куркуміну.

Ця рослинна добавка морінга також містить 250 мг порошку кореня ашвагандхи, стародавньої трави, відомої своїми потенційними властивостями підвищення енергії. Капсули Codeage Liposomal Moringa також містять екстракт плодів чорного перцю, який сприяє засвоєнню інгредієнтів. І останнє, але не менш важливе: ця формула містить фосфоліпідний комплекс для ліпосомальної доставки, що сприяє подальшій доставці та всмоктуванню.

Використання

Дорослі приймають по 2 капсули на день або за рекомендацією лікаря, запиваючи 8 унціями води або улюбленого напою. Можна приймати незалежно від прийому їжі.

Композиція

Метилцелюлозна капсула, соняшникова олія без ГМО (містить фосфатидилхолін; ліпосомальна матриця для доставки).

Цей продукт на 100% не містить добавок. Абсолютна відсутність стеаратів, мастил або сполучних речовин.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 90
Кількість речовини у порції% добової норми
Moringa Oleifera Blend Moringa oleifera, лист (з екстракту 50: 1) (400 мг) Moringa oleifera, порошок листя (200 мг)600 мг
Куркума Curcuma Longa Blend Порошок кореня куркуми (400 мг) Екстракт кореня куркуми (станд. до 95% куркуміноїдів) (50 мг)450 мг
Порошок кореня ашвагандхи250 мг
Екстракт плодів чорного перцю4,5 мг
Добова норма (DV) не встановлена
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Моринга (Moringa)
CodeAge, Akkermansia, Аккермансія, 90 капсул
(5)
1917 грн
У наявності
Hydrolyzed Multi Collagen Peptides Unflavored, Колагенові пепт...
(5)
2149 грн
У наявності