Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 капсул

Код: 52632
Фото товару Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 ка...
Фото складу Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 ка...
Фото використання Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 ка...
Основне фото товара Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 ка...
(5)
1006 грн.
Під замовлення
Містить без ГМО, сертифіковане USDA Organic FiberSMART. Поліпшення травлення. Спалюйте жир і худніть. Відчувайте себе легшим і здоровішим. Харчова добавка. Завдяки FiberSmart. Розкрийте свій потенціал. Розумні інгредієнти для реальних результатівТепер із FiberSMART ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Force Factor Пребіотики 120 капсул

Force Factor, ProbioSlim + Prebiotic Fiber, Пребіотики, 120 капсул

Опис

Розумні інгредієнти для реальних результатів

Тепер із FiberSMART ця цілісна формула розроблена, щоб допомогти вам почуватися легшими та здоровішими. Інтелектуальні пребіотичні інгредієнти підживлюють інноваційні пробіотики, щоб максимально полегшити травлення та швидко зменшити здуття живота. Спеціальні жиросжигающие сполуки забезпечують клінічно підтверджені переваги зниження ваги для стабільних результатів, які ви можете бачити та відчувати, працюючи щодня.

LactoSpore - це надзвичайний пробіотик із вражаючою здатністю допомагати полегшити періодичну діарею, запор, гази та здуття живота. Ретельно розроблений, щоб вижити в умовах різкого дисбалансу рН шлунково-кишкового тракту, який може вбити інші пробіотики, LactoSpore здатний забезпечити практично повну свою пробіотичну силу там, де це найважливіше: у кишечнику.

Поєднання властивостей LactoSpore, що пригнічують набряки, з EGCG і кофеїном, природним чином отриманим із зеленого чаю, створює потенціал для значної втрати ваги, ефективного спалювання жиру, сприятливого придушення апетиту та чистої енергії для підтримки здорового способу життя.

Пробіотики — це живі організми, а це означає, що вони працюють найкраще, якщо їх правильно харчувати. Тапіока FiberSMART разом із перевіреним часом подорожником та інуліном у Nutrimental Prebiotic Intelligence Triplex живить LactoSpore, щоб допомогти забезпечити оптимальне травлення та максимальну ефективність.

Візьміть під контроль своє травлення та свою вагу за допомогою розумних інгредієнтів ProbioSlim + Prebiotic Fiber і повністю розкрийте свій потенціал!

Суперсуміш LS3692 Whole Health

LactoSpore Цей пробіотичний штам преміум-класу був спеціально розроблений, щоб полегшити періодичну діарею, запор, газоутворення та здуття живота, гарантуючи при цьому безпеку та комфорт із оптимальною кількістю спор бактерій.

Комплекс зеленого чаю Super EGCG

Потужний інгредієнт для контролю ваги, EGCG природним чином посилює термогенез, щоб допомогти вам спалювати жир у рамках низькокалорійної дієти.

Кофеїн

Подолайте жахливе відчуття втоми від дієти за допомогою заряду енергії кофеїном, який допомагає контролювати ваш апетит під час схуднення.

Харчовий пребіотичний інтелект триплекс

FiberSMART

Ця натуральна клітковина тапіоки є супер-пребіотиком, створеним, щоб допомогти вам почуватися легшими та здоровішими. FiberSMART не містить ГМО та сертифікований як органічний продукт Міністерства сільського господарства США, і завдяки своїй інкапсуляції не має неприємного смаку чи піску.

Псиліум та інулін

Додаткова пребіотична клітковина постачається у формі псилліуму та інуліну, складові сполуки яких живлять і підживлюють пробіотики LactoSpore для максимального полегшення травлення.

Використання

Приймайте 2 капсули щодня під час сніданку та 2 капсули щодня під час обіду.

Композиція

Інгредієнти, яким можна довіряти: без штучних барвників, без штучних ароматизаторів, без желатину, без цукру, без штучних підсолоджувачів, без консервантів.

Гіпромелоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке може обробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, горіхи, арахіс і кунжут.

Склад:
Розмір порції: 2 овочеві капсули
Порцій в упаковці: 60
Сума на порцію% добової норми
LS3692 Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) Whole Health Superblend (листя) (стандартно для EGCG), екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) (листя) (стандартно для 100 мг кофеїну), екстракт ківі (Actinidia deliciosa) (фрукти), Екстракт інжиру (Ficus carica) (фрукти), екстракт папайї (Carica papaya) (фрукти), LactoSpore Bacillus coagulans540 мг*
Nutrimental Prebiotic Intelligence Triplex FiberSMART Клітковина тапіоки, псиліум (Plantago ovata), клітковина лушпиння (насіння), фруктоолігосахариди (FOS) (з інуліну)750 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пребіотики (Prebiotic)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
1894 грн.
Доставка