Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток

Код: 55845
Фото товару Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток
Фото складу Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток
Фото використання Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток
Основне фото товара Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток
(5)
1021 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Здоровя органів травлення. Вегетаріанська. Не містить глютену. Без ГМО. Харчова добавка. Допомагає покращити функцію травлення. Підтримує здоровий мікробний баланс. Підтримує здоровя імунітету. Підтримує регулярність кишечника. Зробіть більше для здоровя свого кишечника з поживною пробіотичною ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Swanson Пребіотики 60 таблеток

Probiotic + Prebiotic Blackberry, Пребіотики, 60 таблеток

Опис

Зробіть більше для здоров’я свого кишечника з поживною пробіотичною добавкою, замаскованою під смачне частування для ваших смакових рецепторів. Жувальні цукерки Swanson Probiotic + Prebiotic Gummies забезпечують 1,5 мільярда живих клітин корисних пробіотиків у кожній жуйці зі смаком ожини, забезпечуючи травну підтримку завдяки клінічно вивченим штамам пробіотиків. Ця вдосконалена формула тепер містить 40 мг пребіотичних ксилоолігосахаридів для підготовки шлунково-кишкового тракту до пробіотичних добавок і живлення корисних пробіотичних організмів.

Пробіотичні штами в цій корисній для здоров’я формулі були спеціально обрані нашою командою вчених через їх унікальні та доведені переваги. Клінічно доведено, що Bacillus coagulans MTCC 5856 і Bacillus subtilis DE111 підтримують здоров’я шлунково-кишкового тракту, сприяють травленню та стимулюють регулярність, а також допомагають зміцнити імунітет.

Здоров’я вашого кишечника та ваш імунітет пов’язані між собою, і краще здоров’я кишечника також означає краще засвоєння поживних речовин, що може мати позитивний вплив на весь організм. Зробивши наші пробіотичні та пребіотичні клейкі добавки частиною оздоровчого розпорядку вашої родини, ви зміцнюєте здоров’я від самого ядра та підтримуєте мікробний баланс у шлунково-кишковому тракті.

Наші жувальні цукерки з пробіотиками та пребіотиками не містять штучних ароматизаторів і барвників, а також желатину. Вони виготовлені з фруктового пектину та природно підсолоджені справжніми фруктами, тож ви можете бути впевнені, що отримуєте більше тих корисних, корисних інгредієнтів, які вам потрібні, і менше того, чого ви не хочете. Лише один грам цукру на порцію та чудовий смак, який сподобається всій родині — підходить для дітей віком від 4 років.

Використання

Як дієтичну добавку, жуйте одну жуйку на день. Перед проковтуванням ретельно розжувати. Гумки можуть злипатися, але це не впливає на силу, якість або ефективність продукту.

Композиція

Сироп тапіоки, органічний тростинний цукор, вода, пектин, тригліцериди середнього ланцюга, лимонна кислота, крохмаль тапіоки, рисове борошно, фруктовий та овочевий сік (барвник), натуральний ароматизатор ожини, соняшниковий лецитин.

Склад:
Розмір порції: 1 гумка
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії10
Загальна кількість вуглеводів2 г%
Загальний цукор1 г
Включає 1 г доданого цукру2%
Суміш LactoSpore/DE111 (1,5 мільярда живих клітин)19 мг
Bacillus coagulans (MTCC 5856)
Bacillus subtilis DE111
Ксилоолігосахариди40 мг
Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Містить 1,5 мільярда живих клітин під час виробництва та забезпечує ефективний рівень бактерій протягом усього терміну зберігання.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пребіотики (Prebiotic)
Swanson, MultiOmega 3-6-9, Омега 3 6 9, 220 капсул
(5)
1395 грн
У наявності