Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г

Код: 51869
Фото товару Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г
Фото складу Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г
Фото використання Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г
Основне фото товара Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Природні заспокійливі рівні магнію. Не містить глютену. Мінеральна добавка. Підтримує розслаблення, настрій і допомагає боротися зі стресом. Відновлює здоровий рівень магнію. Сприяє здоровю мязів, кісток і нервової системи. Слово вийшло! Магній, ще...
Вага: 0.63 кг

Swanson Магній 543 г

Swanson, Mellow Mag Strawberry Kiwi, Магній, 543 г

Опис

Слово вийшло! Магній, важливий мінерал, який бере участь у сотнях функцій у всьому тілі, також є однією з найефективніших природних заспокійливих поживних речовин як для розуму, так і для тіла. Напої з магнієм стають дедалі популярнішими як природний засіб для боротьби зі щоденним стресом, заспокоєння розуму та розслаблення всього тіла в кінці довгого дня.

Mellow Mag від Swanson Health Products складається з вищої концентрації порошку магнію, який легко змішується, ніж провідні магнієві напої, щоб гарантувати, що ви отримуєте достатньо для задоволення всіх потреб вашого тіла в розслабленні. Крім того, з трьома чудовими смаками на вибір — полуничний ківі, малиновий лимонад і апельсин — Mellow Mag стане бажаним доповненням до вашої рутини релаксації (без додаткових таблеток! ).

Окрім природних заспокійливих властивостей магнію, це також важливий мінерал для побудови та підтримки міцності кісток. Згідно з дослідженнями, понад 50 мільйонів американців старше 50 років уже живуть із низькою кістковою масою, і це число може сягнути 71 мільйона до 2030 року. Щоб боротися з цією тенденцією та допомогти людям підтримувати свою мобільність і активний спосіб життя, клінічні дослідження були зосереджені приділяйте багато уваги добавкам кальцію, оскільки він є ключовим будівельним блоком здорових, міцних кісток.

Проблема, однак, полягає в тому, що магній часто згадується в цих рекомендаціях. Проте саме наявність магнію дозволяє вашому організму засвоювати кальцій і доставляти його туди, де він найбільше потрібен — у ваші кістки. Mellow Mag містить 330 мг магнію, який легко змішувати (сильніша порція, ніж інші магнієві напої), який ваше тіло може використати для зміцнення кісток і за незначну ціну! Відпочиньте, відпочиньте та відновіть сили з Mellow Mag.

Використання

Змішайте одну мірну ложку (4,8 г) у 8 унцій холодної води один раз на день. Відрегулюйте кількість води, щоб досягти бажаної інтенсивності смаку. Совок в комплекті.

Композиція

Лимонна кислота, карбонат магнію, суміш стевії, натуральні ароматизатори.

Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (4,8 г)
Порцій в упаковці: 113
Кількість речовини у порції% добової норми
магній330 мг79%
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Swanson, Modified Citrus Pectin, Детокс, 150 г
(5)
1910 грн
У наявності