Vimergy, Kids Zinc, Рідкий Цинк, 55 мл

Код: 41988
Основне фото товара Vimergy, Kids Zinc, Рідкий Цинк, 55 мл
(5)
1646 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 27.07.2025
Товар відправимо 13.05.2024
Підтримуйте імунітет, ріст і розвиток вашої дитини за допомогою цього чудового на смак, легкого в прийомі рідкого органічного цинку, виготовленого з органічного концентрату яблучного соку. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vimergy Рідкий Цинк 55 мл

Vimergy, Kids Zinc, Рідкий Цинк, 55 мл

Підтримуйте імунітет, ріст і розвиток вашої дитини за допомогою цього чудового на смак, легкого в прийомі рідкого органічного цинку, виготовленого з органічного концентрату яблучного соку.

Як важливий мікроелемент, необхідний для всіх людей, Vimergy Kids Organic Zinc Sulfate забезпечує користь для всього тіла всередині та зовні, від кісток до шкіри та всюди між ними. Чудове доповнення до розпорядку дня вашої дитини, цинк також може допомогти Продовжуйте цю рутину з меншою кількістю пропущених днів у школі! Завдяки зручним для дітей рекомендаціям щодо використання та обладнаному легкою для вимірювання маркованою крапельницею для зручності точності, Vimergy Kids Organic Zinc Sulfate є фантастичним способом забезпечити своїх дітей достатньою кількістю їжі цієї потужної поживної речовини, щоб підживлювати їх щоденний життєвий ріст і розвиток.

Vimergy Kids Organic Zinc Sulfate — це фантастичний спосіб забезпечити, щоб ваші діти отримували достатню кількість цієї потужної поживної речовини для щоденного росту та розвитку. Vimergy Kids Zinc — це смачна формула з рекомендаціями щодо використання, які зручні для дітей, і оснащена піпеткою з маркуванням, яку легко відміряти, щоб зробити точне використання зручним, незалежно від того, чи додаєте ви його в сік, смузі чи берете прямо з пляшки. Vimergy Kids Zinc — це простий і без зайвих зусиль спосіб переконатися, що ваші діти отримують те, що їм потрібно! Цинк забезпечує 7 важливих переваг для здоров’я для росту та розвитку вашої дитини:

Як використовувати

Подача: як дієтична добавка, рекомендований розмір порції залежить від віку.

Можна приймати безпосередньо з пляшечки або додавати в їжу, напої чи смузі. Зберігання: зберігати в прохолодному темному місці. Протипоказання: не використовуйте цей продукт, якщо у вашої дитини алергія або підвищена чутливість до будь-якого з його інгредієнтів. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем вашої дитини, особливо якщо ваша дитина приймає ліки або має діагностоване захворювання. Негайно припиніть споживання та припиніть використання, якщо ваша дитина відчуває будь-яку побічну реакцію на цей продукт.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк (Zinc)
Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл
(5)
2030 грн
У наявності
Vimergy, Micro-C, Мікро-С, 180 капсул
(5)
2818 грн
У наявності