Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул

Код: 40835
Фото товару Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул
(5)
2491 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Максимально покращуйте травлення за допомогою щоденних капсул із травними ферментами Потужна суміш травних ферментів на основі рослин і пробіотиків для оптимальної підтримки Легко справляйтеся зі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Probulin Ферменти 90 капсул

Probulin, Daily Digestive Enzymes, Ферменти, 90 капсул

Опис

Максимально покращуйте травлення за допомогою щоденних капсул із травними ферментами

Потужна суміш травних ферментів на основі рослин і пробіотиків для оптимальної підтримки Легко справляйтеся зі складною їжею, як-от глютен і молочні продукти Довіртеся цим капсулам сторонніх лабораторій для гарантованої ефективності та стабільності Розроблено компанією з високою репутацією лікар з більш ніж 20-річним досвідом Зручне зберігання, не потребує охолодження Веганські та не містять молочних продуктів, глютену, сої та ГМО для чистого та здорового варіанту

Боретеся з травленням? Спробуйте щоденні травні ферменти!

Чи заважає травленню певна їжа? Щоденні травні ферменти, найкраща пробіотична добавка для більш гладкого травлення. Ці ферменти розщеплюють важкоперетравлювану їжу на менші молекули, які ваше тіло може легко використати. За допомогою суміші ферментів MAKPro від Probulin щоденні травні ферменти підтримують здорове травлення таких складних продуктів, як глютен, молочні продукти, зернові, бобові, брокколі, капуста тощо. Хоча наше тіло природним чином виробляє травні ферменти, іноді нам потрібен невеликий додатковий стимул для боротьби з випадковими газами, здуттям живота та розладом травлення. Відкрийте для себе зручність і ефективність щоденних травних ферментів у капсулах сьогодні.

Кому це варто використовувати?

Якщо вам потрібна додаткова підтримка вашого кишечника, капсули Daily Digestive Enzymes ідеально підійдуть для вас. Ці травні ферменти допомагають розщеплювати важкоперетравлювану їжу та можуть допомогти зменшити випадкові гази, здуття живота та нетравлення. Спробуйте ці пробіотичні травні ферментні добавки для підтримки здоров’я травної системи.

Зіпсуй свій кишечник

Побалуйте свій кишечник найпоблажливішими пробіотиками. Ці пробіотики Probulin загорнуті в захисні морські водорості, щоб захистити їх від шлункової кислоти, і живляться пребіотичними волокнами та електролітами. З моменту, коли ми починаємо розробляти вашу формулу, і до моменту, коли вона прибуває до вас, ці пробіотики розпещені та готові підтримувати здоров’я вашого кишечника.

Інгредієнт

Дозування

Дорослі приймають по одній (1) капсулі під час їжі. За необхідності або за вказівкою медичного працівника можна приймати більше.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Total Care Soothe Probiotic + Prebiotic & Postbiotic, Преб...
(5)
1805 грн
Доставлення