Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда, 365 г

Код: 40719
Фото товару Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда,
Фото складу Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда,
Фото використання Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда,
Основне фото товара Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда,
(5)
2438 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Відкрийте для себе найкраще рішення для зняття стресу та запалення це непереборне сухе сухе молоко з куркумою. Створений із ідеальної суміші куркуми, чорного перцю, аюрведичних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ora Organic Ашваганда 365 г

Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваганда, 365 г

Опис

Відкрийте для себе найкраще рішення для зняття стресу та запалення: це непереборне сухе сухе молоко з куркумою. Створений із ідеальної суміші куркуми, чорного перцю, аюрведичних трав і адаптогенів, таких як ашваганда, цей кремовий і смачний порошок створений, щоб заспокоїти ваше тіло та розум. Відчуйте силу натуральних інгредієнтів в одній чудовій упаковці.

Відчуйте переваги золотого молока Ora Organic, чудового напою, наповненого силою куркуми, ашваганди та рейші. Ця наповнена антиоксидантами суміш не тільки допомагає зняти стрес , але й зміцнює вашу імунну систему . Насолоджуйтесь його тонкою солодкістю, додаючи його до ранкової кави, змішуючи в полуденний коктейль або смакуючи теплим рослинним молоком перед сном. Оновіть свою щоденну рутину цією золотою смакотою.

Відкрийте для себе силу Аюрведи з цим рослинним продуктом

Розкрийте давню мудрість Аюрведи за допомогою цієї рослинної формули. Використовуйте потужні антиоксиданти в травах і адаптогени для здорової запальної реакції. Покращуйте засвоєння куркуміну з додаванням чорного перцю, посилюючи переваги куркуми. Дотримуйтесь здорового способу життя за допомогою цієї веганської формули, яка не містить сої, молочних продуктів, глютену та без ГМО. Відчуйте чисту користь цього продукту без консервантів, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів чи барвників. Насолоджуйтеся вершковим і чудовим смаком, який ідеально поєднується з водою або вашим улюбленим рослинним молоком.

Відкрийте для себе силу природи

Використовуйте неймовірну антиоксидантну силу куркуми та зменшуйте запалення природним шляхом . Відчуйте покращену якість сну та зменшення тривоги та стресу за допомогою ашваганди . Попрощайтеся з втомою та тривогою завдяки дивовижним адаптогенним властивостям рейші . Знайдіть полегшення від мігрені та менструальних спазмів завдяки багатим на антиоксиданти перевагам імбиру .

Досягайте своїх цілей з куркумою

Відчуйте численні переваги куркуми з Good as Gold. Ця потужна суміш підтримує здорову реакцію запалення, полегшує артрит і біль у суглобах, а також покращує когнітивні функції. Але це ще не все - Good as Gold також містить аюрведичні трави для сприяння спокійному настрою та підвищення рівня антиоксидантів. З такими адаптогенами, як ашваганда та гриб рейші, ви матимете стійкість до будь-якого стресу, а також збільшите енергію, покращите настрій і покращите сон.

Безпека та якість гарантовані

Ваше благополуччя є головним пріоритетом. Ось чому кожен продукт від Ora Organic проходить суворе тестування, щоб гарантувати чистоту та безпеку. Крім того, ці продукти перевірені третіми сторонами, що дає вам спокій, що ви бачите на етикетці саме те, що ви отримуєте.

Смачно та універсально

Насолоджуйтесь Good as Gold різними способами! Змішайте його з водою для отримання ситного напою, додайте до смузі для додаткового посилення або додайте його до улюбленої випічки. Можливості безмежні.

Надійний і етичний

У Ora Organic ми віримо в забезпечення якісного харчування, одночасно приносячи користь планеті. Продукти виготовлені на рослинній основі, не містять штучних інгредієнтів і виробляються з органічних джерел, якщо це можливо. Ми прагнемо допомогти вам бути добре.

Важлива інформація

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж споживати Good as Gold. Використовувані трави можуть вплинути на кількість молока.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 мірна ложка (12 г) Порція в упаковці: приблизно 30

Калорії 60

Кількість на порцію / %DV

Загальний жир 2,5 г / 3% Насичені жири 2,5 г / 12% Загальні вуглеводи 8 г / 3% Харчові волокна г / 2% Загальний вміст цукру 6 г / Включає 6 г доданого цукру / 12% кальцію 15 мг / 1% заліза 1 мг / 5% калію 80 мг / 2% органічної суміші Good As Gold 5,5 г / органічне кокосове молоко, органічний корінь куркуми, органічний ашваганда, органічний гриб Рейші, органічний корінь імбиру, органічний екстракт чорного перцю

Відсоток добової норми показує, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2‚000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування. Денна норма (%DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: органічний кленовий цукор, натуральний ароматизатор ванілі, органічна рисова лушпиння.

Містить: кокос

НЕ містить: молочних продуктів, глютену, сої, ГМО, арахісу, штучних ароматизаторів, барвників, підсолоджувачів або консервантів.

Органічний | Кошерний | Без ГМО | Веганський | Без глютену | Безмолочні | Без сої | Сталі джерела | Без штучних інгредієнтів

Дозування

Змішайте 1 мірну ложку з 8 унціями (1 склянкою) теплої води або рослинного молока (або додайте до смузі).

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ашваганда (Ashwagandha)
You're A Knockout: Sleep & Stress Support, Підтримка стрес...
(5)
2061 грн
Доставлення
So Lean & So Clean: Organic & Plant-Based Protein Powd...
(5)
2330 грн
Доставлення
Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Грана...
(5)
2169 грн
Доставлення