Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат, 200 г

Код: 40714
Фото товару Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат,
Фото складу Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат,
Фото використання Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат,
Основне фото товара Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат,
(5)
2169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Представляємо цей органічний порошок перед тренуванням найкращий заряд енергії для ваших тренувань і робочих днів! Попрощайтеся з нервуванням і привітайтеся з постійною енергією за допомогою ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ora Organic Гранат 200 г

Renewable Energy: Organic Pre-Workout Powder Beet &, Гранат, 200 г

Опис

Представляємо цей органічний порошок перед тренуванням: найкращий заряд енергії для ваших тренувань і робочих днів!

Попрощайтеся з нервуванням і привітайтеся з постійною енергією за допомогою формули чистого кофеїну Ora Organic. Цей порошок, наповнений фруктами, що підвищують рівень оксиду азоту, і адаптогенами створений для підвищення вашої витривалості для досягнення оптимальної продуктивності.

Відчуйте силу рослинних інгредієнтів і електролітів. Ця суміш забезпечує стійку та сильну енергію без будь-яких штучних ароматизаторів чи солодкої солодкості. Тут немає бета-аланіну, лише чисті та чисті інгредієнти для швидкого початку вашого тренування або робочого дня.

Оновіть свою фітнес-рутину за допомогою органічного порошку перед тренуванням Ora Organic. Наповніть своє тіло чистою енергією та готуйтеся підкорювати все, що трапляється на вашому шляху. Спробуйте сьогодні!

Відкрийте для себе дивовижні переваги цього продукту:

- Отримайте природний заряд енергії завдяки 90 мг кофеїну з органічних джерел, таких як зелена кава в зернах, йерба мате та зелений чай матча. - Підвищуйте свою витривалість і боріться з втомою за допомогою граната, який посилює вироблення оксиду азоту. - Залишайтеся гідратованим і поповнюйте електроліти, додаючи кокосову воду. - Збільште м’язову силу, відновлення та концентрацію за допомогою цієї спеціальної суміші адаптогенів. - Будьте впевнені у своєму виборі з цією веганською формулою без сої, без молочних продуктів, без глютену та без ГМО. - Будьте спокійні, знаючи, що цей продукт не містить бета-аланіну, консервантів, штучних ароматизаторів або барвників.

Відкрийте для себе силу цих ключових інгредієнтів:

- Зелені кавові зерна: покращує настрій завдяки антиоксиданту хлорогеновій кислоті. - Матча: розкрийте свій потенціал, використовуючи до 3 разів більше EGCG, ніж звичайний зелений чай, підтримуючи витривалість під час вправ і зменшуючи біль у м’язах. - Yerba mate: покращуйте фокус, концентрацію та ситість під час тренувань. - Ашваганда: відчуйте посилену силу м'язів. - Eleuthero: підвищте свою витривалість до нових висот.

Досягніть своїх цілей за допомогою відновлюваної енергії

Відчуйте переваги порошку перед тренуванням, що підвищує енергію та працездатність, без нервозності від надмірної кількості кофеїну чи дискомфорту від надмірної кількості цукру. Будьте готові до неймовірного тренування або продуктивного робочого дня! Цей продукт містить органічну суміш кофеїну, яка забезпечує 90 мг кофеїну (еквівалентно чашці кави), а також антиоксиданти для підтримки загального самопочуття. З адаптогенною сумішшю Ora Organic ви почуватиметеся зосередженими, задоволеними та бадьорими протягом дня.

Відкрийте для себе переваги

Відчуйте силу повністю натуральних інгредієнтів у своїй рутині перед тренуванням, але будьте обережні, якщо ви вагітні. Ця рослинна формула наповнена кофеїном і адаптогенними травами.

Якість, якій можна довіряти

Будьте спокійні, знаючи, що кожен продукт Ora Organic ретельно перевіряється на безпечність і чистоту. Ми покладаємося на тестування третьої сторони, щоб переконатися, що те, що на етикетці, саме те, що ви знайдете всередині.

Побалуйте себе смакотою

Втамуйте спрагу за допомогою Renewable Energy, чудової суміші, яка чудово смакує у воді чи вашому улюбленому смузі. Насолоджуйтеся зарядом енергії, насолоджуючись смаком.

Представляємо Ora Organic

Ми пристрасно ставимося до першокласного харчування, відповідального пошуку джерел і сприяємо здоров’ю. Взявши натхнення з новозеландського привітання маорі «Kia Ora», що означає «будь здоров», ці продукти розроблені з урахуванням нашого власного здоров’я. Ми надаємо перевагу рослинним натуральним інгредієнтам і прагнемо використовувати органічні джерела, коли це можливо.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 мірна ложка (10 г) Порція в упаковці: приблизно 20

Калорії 35

Кількість на порцію / %DV

Всього вуглеводів 9 г / 3% харчових волокон 1 г / 4% загального цукру 2 г / Включає 0 г доданого цукру / 0% кальцію 8,3 мг / 1% заліза 0,2 мг / 1% натрію 10 мг / % органічної енергії та електроліту Суміш 3,75 г / Органічна тапіока, Органічна кокосова вода, Органічна зелена кава в зернах, Органічний зелений чай матча, Органічний йерба-мате Органічна суміш оксиду азоту 2,45 г / Органічний порошок гранатового соку, Органічний порошок бурякового кореневого соку, Органічний шпинат, Органічний Органічні Адаптогени для концентрації та витривалості кале 850 мг / Органічна ашваганда, органічний корінь родіоли, органічний женьшень, органічний корінь маки, органічний гриб кордицепс, органічний корінь елеутеро.

Відсоток добової норми показує, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону; 2‚000 калорій на день використовуються для загальних порад щодо харчування. Денна норма (%DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: органічний яблучний порошок, натуральний аромат ягід, органічна малина, органічна журавлина, органічні фрукти Монк, органічний аромат малини, органічна стевія.

Містить кокос.

НЕ містить: зернових, молочних продуктів, глютену, сої, ГМО, арахісу, доданого цукру, штучних інгредієнтів (ароматизаторів, барвників, підсолоджувачів або консервантів).

Кошерний | Веганський | Органічний

Дозування

Змішайте 1 мірну ложку з 8 унціями (1 склянкою) води або додайте до смузі.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гранат (Pomegranate)
Gold as gold: Organic Golden Milk Powder with Coconut, Ашваган...
(5)
2438 грн
Доставлення
You're A Knockout: Sleep & Stress Support, Підтримка стрес...
(5)
2061 грн
Доставлення
So Lean & So Clean: Organic & Plant-Based Protein Powd...
(5)
2330 грн
Доставлення