Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул

Код: 40111
Фото товару Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул
Фото складу Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул
Фото використання Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул
Основне фото товара Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул
(5)
1678 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Потужний антиоксидант з лютеїном і лікопіном. Представляємо Mixed Carotenoids - найкращу каротиноїдну добавку, розроблену для забезпечення природних альфа- та бета-каротинів разом із лютеїном, лікопіном, зеаксантином ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Суперкаротиноідний комплекс 30 капсул

Mixed Carotenoids, Суперкаротиноідний комплекс, 30 капсул

Опис

Потужний антиоксидант з лютеїном і лікопіном.

Представляємо Mixed Carotenoids - найкращу каротиноїдну добавку, розроблену для забезпечення природних альфа- та бета-каротинів разом із лютеїном, лікопіном, зеаксантином і криптоксантином. Ці потужні каротиноїди діють як антиоксиданти в нашому організмі, захищаючи нас від різних дисбалансів. Вони також допомагають гарантувати, що вашому тілу не доведеться нести тягар надмірного споживання будь-якого одного члена цієї різноманітної родини фітонутрієнтів. Отримайте свою дозу змішаних каротиноїдів і відкрийте для себе силу ідеально збалансованої добавки.

- Див. Про. . . каротиноїди (1).

- Нові дослідження дієти показують, що споживання кількох каротиноїдів забезпечує більший захист клітин, ніж споживання лише одного типу. Це відкриття підкреслює важливість включення різноманітних каротиноїдів у ваш раціон для загальної користі для здоров’я.

(1) Каротиноїди

- Ранні дослідження були зосереджені на бета-каротині та нехтували потенційним впливом інших каротиноїдів у дієтах з високим вмістом каротиноїдів. Давайте не забувати про важливість цих важливих поживних речовин.

- Остерігайтеся прийому надмірної кількості бета-каротину, оскільки це може знизити рівень інших важливих каротиноїдів у вашій крові. Будьте обережні та відповідно регулюйте споживання.

- Каротиноїди мають антиоксидантні властивості, але певні типи виявляють перевагу для певних тканин організму. Наприклад, лютеїн має особливу спорідненість до сітківки.

- Незважаючи на те, що синтетичний бета-каротин був ретельно перевірений у клінічних випробуваннях на людях, він неодноразово не демонстрував жодних переваг для здоров’я. Навпаки, природний бета-каротин був предметом лише двох таких випробувань, обидва з яких дали позитивні результати. Це підкреслює важливість покладатися на природні джерела бета-каротину для його потенційної користі для здоров’я.

- Отримуйте вітамін А безпечним способом за допомогою каротиноїдів провітаміну А, таких як альфа- та бета-каротин. Ці природні джерела пропонують усі переваги без ризику токсичності вітаміну А.

- Відкрийте для себе ключ до оптимальної імунної функції та здоров’я простати: лікопін. Цей каротиноїд, який міститься у великій кількості в організмі, був пов’язаний з численними перевагами в дослідженнях на людях. Не втрачайте його потенціал для покращення вашого добробуту.

- Ксантофіли, зокрема лютеїн і зеаксантин, можуть мати значний вплив на здоров'я очей. Дослідження показують, що регулярне вживання цих поживних речовин підтримує благополуччя як макули, так і кришталика з часом. Зрозуміло, що ці потужні сполуки не слід ігнорувати, розглядаючи шляхи зміцнення здоров’я очей.

- Захистіть свої легені альфа-каротином і криптоксантином.

Повністю природний потужний антиоксидант.

Вегетаріанські капсули.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 30

Натуральний бета-каротин 25‚000 МО / Натуральний альфа-каротин 4750 МО / Лютеїн (з чорнобривців) 5 мг / Лікопін (з помідорів) 2,5 мг / Зеаксантин 246 мкг / Криптоксантин 8 мкг /

Денна норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, целюлоза та стеарат магнію.

Дозування

Одна капсула на день під час їжі або за вказівкою лікаря

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Суперкаротиноідний комплекс (Supercarotenoid complex)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
964 грн
Доставлення
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2056 грн
Доставлення