Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул

Код: 39943
Фото товару Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул
Фото складу Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул
Фото використання Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул
Основне фото товара Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул
(5)
1611 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Отримайте свою щоденну дозу вітаміну D за допомогою цієї вдосконаленої формули, що містить високий рівень вітаміну D3 - природної форми, що виробляється у вашому організмі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Products Distributors Вітамін D 150 капсул

Vitamin D3 Plus, Вітамін D, 150 капсул

Опис

Отримайте свою щоденну дозу вітаміну D за допомогою цієї вдосконаленої формули, що містить високий рівень вітаміну D3 - природної форми, що виробляється у вашому організмі під дією сонячного світла. Це ідеальна форма для терапевтичних переваг, що робить VITAMIN D3 PLUS ідеальним вибором для потреб вашого здоров’я.

Прийміть лише одну м’яку капсулу вітаміну D3 Plus, щоб отримати всі ці необхідні вітаміни. У цьому продукті використовується лише високоочищений і молекулярно дистильований жир риб’ячої печінки для забезпечення найкращої якості.

Вітамін D3 Plus — потужна формула, яка підвищує користь вітаміну D3 у вашому організмі. Містить вітамін K2 (менахінон-7) (10 мкг), який діє синергетично з вітаміном D, покращуючи щільність кісткової тканини, здоров’я серцево-судинної системи та імунітет. Завдяки поєднанню поживних речовин вітамін D3 Plus є чудовою добавкою для оптимального здоров’я.

Зміцніть своє здоров'я з вітаміном D3 Plus! Ця формула містить 1000 МО вітаміну A, який, як відомо, діє синергетично з вітаміном D, створюючи оптимальне здоров’я. Зі збільшенням дози вітаміну D рекомендується також збільшити споживання вітаміну A, і навпаки. Крім того, формула містить природний вітамін Е для антиоксидантної підтримки. Ваше здоров'я заслуговує найкращого - спробуйте вітамін D3 Plus сьогодні!

Інгредієнт

Розмір порції: 1 м’яка капсула. Порції в упаковці: 150

Кількість речовини у порції/

Вітамін D3 (природна форма з жиру риб’ячої печінки) 5‚000 МО/ 1‚250 Вітамін А (натуральна форма з жиру риб’ячої печінки) 1‚000 МО/ 20 Вітамін K2 (як менахінон-7) 10 мкг/ 12,5 Вітамін Е як d -альфа-токоферол з олії рисових висівок 1 МО/ 3 токотрієноли (d-гамма, d-альфа і d-дельта) 1,3 мг/

Немає встановленої добової норми.

СКЛАД: Риб’ячий жир (забезпечує вітамін D3), желатин, гліцерин, жовтий бджолиний віск, очищена вода, олія рисових висівок, соняшниковий лецитин без ГМО, олія Оріза, порошок куркуми, вітамін K2 (менахінон-7) та риб’ячий жир ( забезпечення вітаміном А). VITAMIN D3 PLUS не містить пшениці, жита, вівса, кукурудзи, ячменю, сої, глютену, цукру, воску, яєць, дріжджів, молочних продуктів, ГМО, сульфатів, хлоридів, барвників та штучних консервантів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D (Vitamin D)
Health Products Distributors, pH Adjust, рН слини та сечі, 250 г
(5)
1539 грн
Доставлення
Health Products Distributors, Hepa Plus, ЕПК, 120 капсул
(5)
1842 грн
Доставлення
Health Products Distributors, Nascent Iodine, Йод, 30 мл
(5)
2515 грн
Доставлення