AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443 mL

Код: 39925
Фото товару AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443
Фото складу AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443
Фото використання AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443
Основне фото товара AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Збільште свою енергію природним шляхом за допомогою Aminosculpt Collagen Energy! Ви втомилися покладатися на кофеїн або енергетичні напої, щоб зарядити себе енергією протягом дня? Aminosculpt ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Direct Колаген 443 mL

AminoSculpt Collagen Energy Watermelon Punch Flavor, Колаген, 443 mL

Опис

Збільште свою енергію природним шляхом за допомогою Aminosculpt Collagen Energy!

Ви втомилися покладатися на кофеїн або енергетичні напої, щоб зарядити себе енергією протягом дня? Aminosculpt Collagen Energy пропонує природне рішення для підвищення рівня енергії без будь-яких стимуляторів або штучних інгредієнтів.

Але це ще не все - Aminosculpt Collagen Energy також допомагає підвищити витривалість під час тренувань, сприяє більш густому волоссю, гладкій і пружній шкірі, міцнішим нігтям, покращує тонус тіла, покращує відновлення, відновлення тканин, здоровий кровообіг і навіть підтримує здоров'я суглобів і кісток.

Не погоджуйтесь на відчуття млявості та втоми протягом усього дня. Спробуйте Aminoscupt Collagen Energy і відчуйте переваги на собі!

що робить aminosculpt collagen energy особливим?

Колаген для всього тіла: ексклюзивні рідкі колагенові пептиди Health Direct утворюють усі 28 типів колагену у вашому тілі. Це включає в себе всі популярні типи, такі як I, II, III, IV, V і X. Оригінальний колаген медичного класу: містить єдиний колаген типу 1, підтверджений 40 роками медичного використання та клінічних досліджень. Ці колагенові пептиди перевірені часом і використовувалися понад 4700 медичними працівниками, включаючи хірургів, лікарів і дієтологів. Вітаміни клінічної сили: метилкобаламін B12 і вітамін D3 підтримують виробництво енергії вашим тілом і підвищують витривалість. Збагачені амінокислотами та антиоксидантами: вони поєднують амінокислоту L-цитрулін з потужними антиоксидантними екстрактами граната, червоного апельсина та запатентованим екстрактом амли CAPROS. Ці поживні речовини підвищують рівень оксиду азоту для отримання енергії без стимуляторів, підтримують здоровий кровообіг і навіть допомагають захистити колаген вашого тіла від руйнування. Готовий до використання: не потрібно змішувати чи перемішувати, це просто. Легко налийте порцію вдома або візьміть «на ходу» порцію, щоб отримати десять грамів білка та швидкий заряд чистої енергії. Чудова біодоступність: дипептиди та трипептиди в AminoSculpt Sugar-Free мають низьку молекулярну масу; це означає, що ваш організм засвоює їх швидко і повністю. Краще поглинання дає кращі результати.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 столові ложки (1 рідка унція/30 мл) Порцій в упаковці: 15

Кількість на порцію / 2 столові ложки / % добової норми

Калорії 40 Загальна кількість вуглеводів 0 г / 0% Загальний цукор 0 г / білок (з колагену) 10 г / 0% Вітамін B12 (метилкобаламін) 1‚000 мкг / 16‚667% Вітамін D3 (холекальциферол) 1‚000 МО / 250% Магній 200 мг / 50% Калій 350 мг / 10%

Запатентована суміш 1‚075 мг / L-цитрулін, екстракт амли CAPROS, екстракт граната, червоного апельсина [екстракт Citrus Sinensis (фрукти та шкірка)]

Денна норма дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: відфільтрована вода, CollaPure [пептиди колагену медичного класу (велика рогата худоба)], яблучна кислота, натуральні ароматизатори, екстракт стевії, сорбат калію та полілізин (для свіжості).

без штучних підсолоджувачів, ароматизаторів та барвників. без кофеїну, глютену, молочних продуктів, яєць, горіхів або сої.

Дозування

Приймайте 2 столові ложки (1 рідка унція) щодня. Прийміть як вам подобається. Більше води – менше смаку. Не використовуйте кришку для вимірювання дози. Для досягнення найкращих результатів приймайте вранці або перед тренуванням.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Health Direct, SLIMit, Жироспалювач, 56 капсул
(5)
2294 грн
Доставлення
AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 8...
(5)
2330 грн
Доставлення
Qubeco Immune Primer Pineapple Zest, Підтримка імунітету, 112 ...
(5)
3029 грн
Доставлення