AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 887 mL

Код: 39920
Фото товару AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 8
Фото складу AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 8
Фото використання AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 8
Основне фото товара AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 8
3943 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Більш прозорий, більш концентрований рідкий колагеновий протеїн для кращого засвоєнняВи шукаєте медично перевірену добавку колагену? Не дивіться далі, ніж рідкий білок колагену AminoSculpt. Ця формула ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Direct Колаген 887 mL

AminoSculpt Collagen Original 18 Gram Original Cherry, Колаген, 887 mL

Опис

Більш прозорий, більш концентрований рідкий колагеновий протеїн для кращого засвоєння

Ви шукаєте медично перевірену добавку колагену? Не дивіться далі, ніж рідкий білок колагену AminoSculpt. Ця формула попередньо розщеплена на найдрібніші пептиди, що полегшує її засвоєння навіть у найчутливішому кишечнику. Він висококонцентрований і готовий до вживання, ідеально підходить для вашого зайнятого способу життя. Ці пептиди «всього тіла» допомагають будувати всі 28 типів колагену у вашому тілі, включаючи типи I, II, III, IV, V та X. Ось чому Health Direct є вибором №1 лікарів у США, якому довіряють понад 4700 лікарень, клінік і медичних працівників понад 40 років.

Шукаєте натуральну, багатофункціональну добавку для покращення загального самопочуття? Aminosculpt Original 18 Gram Collagen Peptides допоможе вам.

Ця потужна формула допоможе вам:

Нарощуйте м’язову масу тіла та підтримуйте міцну імунну систему. Підтримуйте чисту м’язову тканину, прискорюйте метаболізм і сприяйте ситості, зрештою сприяючи втраті ваги. Сприяйте густішому волоссю, гладкій і пружній шкірі та міцнішим нігтям. Підтримуйте здоров’я суглобів і хрящів. Прискорюйте відновлення та відновлення тканин. Кращий сон.

Відчуйте надзвичайні переваги Aminosculpt Original 18 Gram Collagen Peptides сьогодні!

Чому оригінальні 18-грамові рідкі колагенові пептиди aminosculpt кращі?

Оригінальний медичний колаген: AminoSculpt Original містить єдиний колаген типу 1, підтверджений 40 роками медичного використання та клінічних досліджень. Ці колагенові пептиди перевірені часом і використовувалися понад 4700 медичними працівниками, включаючи хірургів, лікарів і дієтологів. Чистий колаген типу 1: AminoSculpt Original містить лише білок колагену і нічого більше. Деякі рідкі протеїни «збагачують» свої формули сироваткою, казеїном, соєю або амінокислотами у вільній формі для збільшення вмісту білка, а їхні — ні. Висока концентрація: AminoSculpt Original містить 18 000 мг пептидів колагену в кожній порції. Це у 8 разів більше колагену на порцію, який міститься в стандартних жувальних жуках, і більш ніж у 2 рази більше колагену на порцію найпопулярнішого колагенового порошку. Ідеально гідролізований: на відміну від більшості компаній, Health Direct гідролізує їхній власний колаген для AminoSculpt Original за допомогою запатентованого процесу фруктових ферментів, який був запатентований. Протягом останніх 30 років вони вдосконалили цей процес, тож ви можете бути впевнені, що щоразу отримуєте найкращий рідкий білок колагену. Швидке всмоктування: дипептиди та трипептиди в AminoSculpt Original мають низьку молекулярну масу; це означає, що ваш організм засвоює їх швидко і повністю. Краще поглинання дає кращі результати.

Інші переваги

Сертифікований KO Kosher 16 грамів білка на унцію Зручний і готовий до використання без змішування або води, необхідної для проковтування тонни пігулок, таблеток або жування

Інгредієнт

Розмір порції: 2 столові ложки (1 рідка унція/30 мл) Порція в упаковці: 30

Кількість на порцію / 2 столові ложки / % добової норми

Калорії 100 Загальна кількість вуглеводів 10 г / 4% Загальна кількість цукру 10 г / включає 10 г доданого цукру Білок 16 г / 0%

Пептиди колагену 18 г / CollaPure [гідролізовані фруктовими ферментами медичні колагенові пептиди (велика рогата худоба, що вигодовується травою)]

Денна норма дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: фруктоза з низьким вмістом глікемії, фільтрована вода, лимонна кислота, натуральні ароматизатори, сорбат калію та полілізин (для свіжості).

Містить: Інгредієнти тваринного походження (бичачий).

НЕ містить: глютену, кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, сої, молочних продуктів, сироватки, яєць, риби, молюсків, свинини, горіхів, бензоату натрію або штучних підсолоджувачів, барвників або ароматизаторів.

Дозування

Приймайте 2 столові ложки (1 рідка унція) щодня. Прийміть як вам подобається. Більше води = менше смаку. Не використовуйте кришку для вимірювання дози. Для досягнення найкращих результатів приймайте перед сном і використовуйте протягом 90 днів.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Health Direct, SLIMit, Жироспалювач, 56 капсул
(5)
2294 грн
Доставлення
AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 8...
(5)
2330 грн
Доставлення
Qubeco Immune Primer Pineapple Zest, Підтримка імунітету, 112 ...
(5)
3029 грн
Доставлення