Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул

Код: 39690
Фото товару Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул
Фото складу Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул
Фото використання Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул
Основне фото товара Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул
2597 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.10.2024, без передоплати
PectaClearPectaClear - це рішення, яке ви шукали, коли справа доходить до детоксикації вашого організму. Ця потужна, але мяка формула клінічно перевірена та містить PectaSol та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Econugenics Детокс 60 капсул

Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул

Опис

PectaClear

PectaClear - це рішення, яке ви шукали, коли справа доходить до детоксикації вашого організму. Ця потужна, але м’яка формула клінічно перевірена та містить PectaSol та альгінати, отримані з водоростей, які працюють разом, щоб безпечно виводити токсини та важкі метали, які можуть завдати шкоди вашому здоров’ю. Попрощайтеся зі свинцем, ртуттю, миш’яком і навіть радіоактивними іонами, не турбуючись про втрату необхідних мінералів. Довіртеся PectaClear, щоб ви почувалися якнайкраще та залишалися здоровими.

Технологія детоксикації важких металів

Позбудьтеся неприємних важких металів і токсинів за допомогою PectaClear! Ця клінічно перевірена добавка використовує силу модифікованого цитрусового пектину PectaSol і альгінатів, отриманих з водоростей, для виведення шкідливих металів і захисту від повторного всмоктування. Підтримуйте своє тіло чистим і здоровим за допомогою PectaClear!

Повні переваги детоксикації

ЩОДЕННЕ ВИДАЛЕННЯ ТОКСИНІВ Відкрийте для себе найкраще рішення для боротьби з отруєнням важкими металами за допомогою PectaClear! Останні дослідження підтвердили його здатність ефективно позбавляти організм від шкідливих металів, таких як свинець, ртуть і миш'як. А найкраща частина? PectaClear досягає цього неймовірного досягнення, не створюючи жодних неприємних побічних ефектів, які можуть порушити ваш розпорядок дня. Попрощайтеся з небезпекою важких металів і привіт до більш здорового та щасливого життя з PectaClear!

ЕНЕРГІЯ НА ЦІЛИЙ ДЕНЬ Попрощайтеся з втомою та привіт безмежній енергії! Це передове рішення зменшує присутність шкідливих важких металів у вашому організмі та бореться з шкідливим впливом окисного стресу. Відчуйте максимальну продуктивність завдяки цьому революційному підходу до підвищення рівня енергії.

ЗДОРОВ'Я КИШЕЧНИКА З PectaClear ви можете допомогти своєму організму в процесі детоксикації, позбувшись шкідливих токсинів. Він працює над відновленням здорового балансу у вашому кишечнику, надаючи необхідні поживні речовини, які підтримують хороші кишкові бактерії. Попрощайтеся з перевантаженням печінки, нирок і шлунково-кишкового тракту з PectaClear.

ГОРМОНАЛЬНИЙ БАЛАНС Збалансуйте свої гормони та почувайтеся якнайкраще з PectaClear! Попрощайтеся з цими надокучливими руйнівниками ендокринної системи, які ховаються у ваших жирових клітинах і викликають дисбаланс. PectaClear — це рішення, яке ви шукали, щоб позбутися цих шкідливих токсинів і підтримати здоровий гормональний баланс. Не дозволяйте цій підступній проблемі більше погіршувати ваше здоров’я та благополуччя – спробуйте PectaClear сьогодні!

КЕРУВАННЯ ВАГОЮ ТА ЗДУТТЯ Попрощайтеся з нездоровими коливаннями ваги за допомогою PectaClear! Ця спеціально розроблена суміш містить PectaSol, який допомагає вашому тілу зберігати жир здоровим способом. Ви будете вражені тим, як легко контролювати вагу з PectaClear.

ДЕТОКСИКАЦІЯ СИСТЕМИ ЦИРКУЛЯЦІЇ Відчуйте трансформаційну детоксикацію за допомогою цієї неймовірної формули, яка м’яко, але ефективно виводить токсини з вашої системи. Завдяки своїй природній силі він діє на ваш травний тракт і кровообіг, затримуючи токсини та захищаючи ваше тіло від подальшої шкоди. Нарешті, він очищає шкідливі речовини за допомогою безпечного та легкого процесу виведення, залишаючи відчуття омолодження та відновлення.

Інгредієнт

Розмір порції: 3 капсули. Порцій в упаковці: 20

Кількість речовини у порції /

Загальна кількість вуглеводів 2 г / % Харчові волокна 1 г / 4 % Натрій 120 мг / 5 % Калій 130 мг / 4 % PectaSol-C Модифікований цитрусовий пектин 1,5 г / Альгіматний модифікований альгінатний комплекс 750 мг /

Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула (натуральна рослинна целюлоза, вода), стеаринова кислота, стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Вегетаріанська / веганська / без глютену / без алергенів / без ГМО.

Виробництво США.

Дозування

Як дієтичну добавку для інтенсивної підтримки приймайте по 3 капсули двічі на день натщесерце або за вказівкою лікаря. Для довгострокового підтримки приймайте по 1 капсулі двічі на день натщесерце або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)