Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток

Код: 20767
Фото товару Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток
Фото складу Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток
Фото використання Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток
Основне фото товара Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток
(5)
1425 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
Максимізуйте результати вашої програми очищення. Підтримка травлення та самопочуття. Харчова добавка. Без штучних барвників і консервантів. Якість перевірена. Підтримка травлення та детоксикації з багатьох травNatures Secret Multi-Herb Digestion Detox ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.38 кг

Nature's Secret Детокс 275 таблеток

Multi-Herb Digestion & Detox Support, Детокс, 275 таблеток

Опис

Підтримка травлення та детоксикації з багатьох трав

Nature's Secret Multi-Herb Digestion & Detox Support містить трави, які традиційно використовуються для підтримки функції травлення. Ця запатентована суміш підтримує оптимальне здоров’я та відчуття омолодження.

Візьміть під контроль своє здоров'я

Відчуйте оздоровлення всього тіла...

Детоксикація Очищення Відновлення

Хто секрет природи?

У Nature's Secret ми віримо, що загальне здоров'я організму є ключем до загального здоров'я.

Загальноприйнятий підхід до здоров’я розглядає тіло як набір окремих частин, кожна з яких потребує окремого лікування. Подивіться на те, як організована наша медична система — від кардіолога до дерматолога, у нас є лікар майже для кожної частини тіла. Але природа має добре збережену таємницю... між жодною з наших систем немає жодного поділу. Усі вони складно з’єднані в блискучому танці, який може організувати лише природа. У Nature's Secret ми розробляємо наші продукти, використовуючи цю філософію всього тіла.

Ми розуміємо, наприклад, що повільне травлення може призвести до низького рівня енергії, і його не завжди слід підтримувати енергетичними таблетками з кофеїном. Наш підхід зосереджується на джерелах дисбалансу, а не на ознаках дисбалансу. Це секрет природи, цілісність і здоров'я всього організму.

Використання

(Дорослий) Почніть з однієї (1) таблетки вранці та однієї (1) таблетки ввечері, запиваючи повною склянкою (8 унцій) води. Збільште споживання на одну (1) таблетку через день. Не перевищуйте три (3) таблетки двічі на день.

Якщо приймати разом із таблетками Nature's Secret Multi-Herb Colon Cleanse: починайте з однієї (1) таблетки кожного продукту вранці та однієї (1) таблетки кожного продукту ввечері з повною склянкою (8 унцій) води, збільшуючи приймайте по одній (1) таблетці кожного продукту через день, поки ви не досягнете 2-3 сформованих випорожнень на день. Коли ви знайдете потрібну кількість таблеток, ви можете продовжувати вживати цю кількість для покращеного внутрішнього очищення. Не перевищуйте три (3) таблетки кожного продукту двічі на день. Приймайте лише стільки продукту, скільки необхідно для досягнення 2-3 хороших випорожнень на день. Випивайте від 8 до 10 склянок води на день.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, магнію стеарат, гідроксипропілцелюлоза, діоксид кремнію, натуральний м’ятний ароматизатор, метилцелюлоза, натрію крохмальгліколят, соєві полісахариди, гліцерин і мальтодекстрин.

Містить: ракоподібні (краби, омари, креветки), сою.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Кількість порцій в контейнері: 275
Кількість речовини у порції% добової норми
Загальна кількість вуглеводів1 г%
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)60 мг5%
Залізо0,4 мг2%
Йод (як Kelp із запатентованої суміші)13 мкг9%
Запатентована суміш порошок люцерни (листя), порошок пажитника (насіння), порошок кульбаби (Taraxacum officinale) (корінь), порошок фенхелю (насіння), порошок деревію (Achillea millefolium) (квітки), екстракт елеутеро (0,8% елеутерозидів) (корінь) , екстракт зеленого чаю (50% поліфенолів, 6% кофеїну) (листя), порошок глоду (Crataegus monogyna) (плоди), порошок хвоща польового (повітряний), порошок солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь, кореневище), алтея порошок (корінь), порошок м’яти перцевої (лист), порошок червоної конюшини (верхівки квітів), порошок червоної малини (Rubus idaeus) (лист), порошок сафлорової олії (квітки), порошок шлемника (трава), порошок лопуха (Arctium lappa) ( корінь), порошок курчаву (повітряний), порошок коров’яку (Verbascum thapsus) (листя), порошок папайї (листя), порошок чорного кигая (корінь і кореневище), порошок китухи (повітряний), порошок імбиру (кореневище), екстракт гінкго (4) : 1) (лист), порошок ірландського моху (Chondrus crispus) (ціла рослина), порошок водоростей (Laminaria spp.), порошок подорожника (лист), порошок в’яза (кора), порошок жовтого доку (корінь), екстракт розторопші плямистої (80% силімарину) (насіння), порошок кайєнського перцю (фрукти), порошок ехінацеї вузьколистої (корінь)640 мг
% добової норми на основі дієти на 2000 калорій Денна норма не встановлена
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Nature's Secret, Super Cleanse 200, Детокс, 200 таблеток
(5)
1273 грн
Доставлення
Respiratory Support & Defense, Підтримка органів дихання, ...
(5)
986 грн
Доставлення