Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags

Код: 39595
Фото товару Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags
Фото складу Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags
Фото використання Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags
Основне фото товара Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags
(5)
649 грн.
Під замовлення
• Всесвітньо відомий тонізуючий трав’яний чай • Багато хто вважає його найкориснішим чаєм на землі • На основі солодкого органічно вирощеного листя гіностемми • Містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dragon Herbs Чай 20 Tea Bags

Dragon Herbs, Spring Dragon Longevity Tea Bags, Чай, 20 Tea Bags

Опис

• Всесвітньо відомий тонізуючий трав’яний чай • Багато хто вважає його найкориснішим чаєм на землі • На основі солодкого органічно вирощеного листя гіностемми • Містить шість кращих тонізуючих трав – корінь елеутеро («Сибірський женьшень»), ягоди годжі, ягоди лимонника, корінь астрагалу та Луо Фрукти Han Guo • Смачний і ситний щоденний трав’яний чай • Потужний тонізуючий чай • Тонік Qi подвійного напрямку – допомагає заряджатися енергією протягом дня, допомагає розслабитися та спати вночі Чудова адаптогенна формула, яка підтримує здорове старіння • Ексклюзивний процес Super-Infusion від Dragon Herbs (SIP) • П’ять першокласних тонізуючих трав екстрагуються та концентруються в пасту, яка потім вмочується в листя Gynostemma для приготування цього чудового щоденного чаю (SIP) • Чайні пакетики для абсолютної простоти використання • Один пакетик робить кілька чашок

Опис продукту Серед найкорисніших чаїв на Землі

Легендарний весняний чай Dragon Longevity Tea — це коронний тонізуючий чай Dragon Herbs, ідеальний для тих, хто шукає здорового та збалансованого способу життя без шкоди чудовому смаку. Ця неймовірна адаптогенна суміш не тільки зміцнює та регулює імунну систему, але також відновлює та живить такі важливі органи, як легені, серце, підшлункова залоза, печінка, мозок та нирки. Справжній фаворит шанувальників, цей флагманський продукт користується довірою та насолодою незліченних людей у ​​всьому світі завдяки його унікальним неймовірним перевагам і неймовірному смаку.

Представляємо чарівний чай Spring Dragon Longevity Tea - класичний еліксир, який кидає виклик усім іншим чаям на ринку. Влучно названий за його виняткову здатність сприяти довголіттю, цей чай може похвалитися одним зірковим інгредієнтом - листям гіностемми - і п'ятьма іншими тонізуючими екстрактами трав, які покращать ваше загальне самопочуття. Відомий своєю неймовірною користю для здоров’я, лист гіностемми в Азії вважається «чарівною травою». Не погоджуйтеся на нудні чайні суміші, вдосконаліть свою чайну гру та відчуйте чудеса чаю Spring Dragon Longevity Tea.

Інгредієнт

Інгредієнти: гіностемма (лише листя вищого сорту), наповнена екстрактами Луо Хань Го, лимонника, годжі, астрагалу та елеутеро (сибірського женьшеню).

Дозування

Випивайте 1–3 пакетики чаю на день, приготувавши від 1 до 10 чашок чаю.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Чай (Tea)