Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112 г

Код: 39248
Фото товару Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112
Фото складу Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112
Фото використання Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112
Основне фото товара Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112
(5)
1255 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
BioSteel Hydration Mix Основні електролітиПідтримуйте зволоження свого тіла за допомогою BioSteel Hydration Mix ідеальний спосіб залишатися здоровим і бадьорим. Виготовлена з натуральних інгредієнтів преміум-класу, ця ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BioSteel Електроліти 112 г

Hydration Mix Powder Peach Mango Flavor 1 Pouch, Електроліти, 112 г

Опис

BioSteel Hydration Mix Основні електроліти

Підтримуйте зволоження свого тіла за допомогою BioSteel Hydration Mix; ідеальний спосіб залишатися здоровим і бадьорим. Виготовлена ​​з натуральних інгредієнтів преміум-класу, ця формула без цукру наповнена основними електролітами для освіжаючого заряду енергії. Їх суміш доповнюється додатковими вітамінами та мінералами, які підтримують міцну імунну систему – ідеально як доповнення до будь-якої пляшки з водою!

Інноваційний енергетичний напій Pink Drink від BioSteel швидко завоював популярність і відомість у конкурентному світі професійного спорту. Після того, як він спочатку був представлений у відомих роздягальнях, він незабаром був повсюдно показаний на телевізійних передачах і в соціальних мережах по всьому світу.

Завдяки здоровому рецепту без цукру та першокласним інгредієнтам BioSteel швидко завоював вражаючу репутацію. Люди з любов’ю називали його хештегом «#DrinkThePink», що зміцнило його як фаворита серед любителів здоров’я в усьому світі.

Вони виконують місію революціонізувати спортивне харчування та забезпечити найздоровіші та надійні продукти. Новітній прорив у фітнесі більше ніхто не приховує - він тут!

Це просто правда!

Інгредієнт

Розмір порції: 1 пакет (0,24 оксу) (7 г) Порцій в упаковці: приблизно 16

Кількість на порцію/ %DV Калорій 5 Загальна кількість вуглеводів 1 г/ % Натрій 140 мг/ 6 % Кальцій 18 мг/ 2 % Магній 5 мг/ 1 % Калій (у вигляді моногідрату цитрату калію) 33 мг/ 1 % Цинк (як хелат цинку HVP) 0,16 мг/ 1% біотин 0,3 мкг/ 1% вітамін B12 (як ціанокобаламін) 0,3 мкг/ 13% фолат 12 мкг DFE (7 мкг фолієвої кислоти)/ 3% ніацин (як нікотинова кислота) 0,3 мг/ 2% пантотенова кислота (як кальцій D- Пантотен) 0,27 мг/ 5% Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 0,3 мг/ 18% Рибофлавін 0,3 мг/ 23% Таймін (у вигляді тіаміну гідрохлориду) 0,3 мг/ 25% L-лейцин 1202 мг/ L-ізолейцин 544 мг/ L-валін 544m g / Гліцин 460 мг / L-глутамін 973 мг / Таурин 135 мг / Карбонат кальцію з Lithothamnion spp. (Аквамін) 36,8 мг/ Цитрат магнію 13,6 мг/ Холін (у вигляді холіну бітартрат) 300 мкг/ Інозит 300 мкг/ Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: натуральний ароматизатор, лимонна кислота, морська сіль (сіль кельтського моря), екстракт стевії (листя), яблучна кислота, цитрат натрію, соняшник, лецитин, бета-каротин.

Не виготовляється з інгредієнтами молока, кунжуту, арахісу, деревних горіхів, сої, яєць, риби/ракоподібних/молюсків або пшениці. Виготовлено на підприємстві, яке відповідає вимогам належної виробничої практики (GMP), яке виробляє інші продукти, що містять ці інгредієнти.

Без штучних ароматизаторів/барвників Без штучних підсолоджувачів Без консервантів Без кофеїну Веганський Без цукру Вироблено в США

Дозування

Змішайте 1 пакетик з 8-12 унціями води щодня. Ви можете змінити рівень води, щоб отримати бажаний смак.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)
Hydration Mix Essential Electrolytes Blue Raspberr, Електроліт...
(5)
1255 грн
Доставлення
Hydration Mix Powder Essential Electrolytes Rainbo, Електроліт...
(5)
1255 грн
Доставлення
Hydration Mix Powder Mixed Berry Flavor 1 Pouch, Електроліти, ...
(5)
1255 грн
Доставлення