ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл

Код: 39180
Фото товару ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл
Фото складу ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл
Фото використання ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл
Основне фото товара ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл
(5)
2152 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Нова мінеральна підтримка ADHD! Підтримує неврологічне здоровя Підтримує метаболічний стан Підтримує здоровя травлення Може допомогти покращити увагу та концентраціюРозроблено для прийому разом з формулою ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BrainChild Nutritionals Мінерали 473 мл

ADHD Mineral Support Unflavored, Мінерали, 473 мл

Опис

Нова мінеральна підтримка ADHD!

Підтримує неврологічне здоров’я Підтримує метаболічний стан Підтримує здоров’я травлення Може допомогти покращити увагу та концентрацію

Розроблено для прийому разом з формулою вітамінної підтримки ADHD.

Переваги мінеральної підтримки ADHD: 1) Натуральна мінеральна формула Brainchild Nutritionals підтримує роботу нейромедіаторів і заспокоює нерви. 2) Brainchild Nutritionals є єдиною компанією із запатентованою формулою природних мінералів, яка, як було показано, допомагає підтримувати нейромедіатори. 3) Інгредієнти в продуктах Brainchild Nutritional були протестовані в сторонній лабораторії та є повністю натуральними.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 чайні ложки Порцій в упаковці: 48

Кількість речовини у порції /

Калорії 10 Натрій 5 мг / % Вуглеводи 3 г / % Кальцій (з 33 мг D-глюкарату кальцію) 8 мг / % Магній (хелат Кребса) 20 мг / 5% Цитрат цинку 5 мг / 33% Селен (комплекс амінокислот) 33 мкг / 48% Марганець (аміно Кислотний хелат) 1 мг / 33% Хром (амінокислотний хелат) 8 мкг / 7% Молібден (амінокислотний хелат) 67 мкг / 89% Калій (амінокислотний хелат) 8 мг / % Метилсульфонілметан (МСМ) 67 мг / Органічно вирощена безалкогольна запатентована трава настій кореня лопуха, кореня астрагалу і кори в'яза слизького.

Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калорій. Хелати та комплекси Кребса та амінокислот є формами мінералів з високою біодоступністю. Мінерали пов'язані з органічними кислотами циклу Кребса або амінокислотами‚ для кращого засвоєння. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: очищена вода, ксантанова камедь, кошерний рослинний гліцерин, сорбат калію, лимонна кислота. Не містить яєць, пшениці, глютену, молочних продуктів, казеїну, дріжджів, кукурудзи, сої, рафінованого цукру, штучних підсолоджувачів, барвників і ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 2 рази на день під час їжі. Змішайте з водою або іншим напоєм. Почніть з меншої дози і поступово збільшуйте до повної дози.

Дозування залежно від маси тіла: 25-30 фунтів - 1 чайна ложка два рази на день. 50-60 фунтів - 2 чайні ложки двічі на день. 90-100 фунтів - 3 чайні ложки двічі на день.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Ultra-Sensitive Minerals, Мінерали, 947 мл
(5)
3680 грн
Доставлення
Active Folate Liquid Alcohol Free, Фолат, 30 мл
(5)
1146 грн
Доставлення