Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул

Код: 31692
Основне фото товара Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.08.2025
Товар відправимо 27.04.2024
Щоб нормально функціонувати, вашому тілу потрібна низка мікроелементів. Хоча ці мінерали потрібні лише в невеликих кількостях, це не робить їх менш потрібними.Йод, мідь, цинк, селен, марганець, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мінерали 60 капсул

Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул

Щоб нормально функціонувати, вашому тілу потрібна низка мікроелементів. Хоча ці мінерали потрібні лише в невеликих кількостях, це не робить їх менш потрібними.

Йод, мідь, цинк, селен, марганець, бор, діоксид кремнію, ванадій і хром належать до мікроелементів, які вам потрібні. Вони можуть допомогти підтримувати метаболізм поживних речовин, що дозволяє вашому організму засвоювати вітаміни та мінерали, що містяться в їжі чи інших добавках, і отримувати користь від них.

Загалом мікроелементи сприяють збільшенню виробництва клітинної енергії. Як наслідок, у вас менше шансів почуватися втомленим. Вони також допомагають синтезувати ДНК, гормони та нейромедіатори. Наприклад, мідь підтримує розвиток хрящів і кісток. У той же час цинк може сприяти відновленню тканин, тоді як селен може захистити клітинні мембрани від руйнування. Марганець відіграє роль в антиоксидантних реакціях, а йод підтримує роботу щитовидної залози.

Особливо важливим елементом є молібден. Метал бере участь у біологічних процесах, таких як розвиток нервової системи, використання ферментів для розщеплення амінокислот та переробка відходів у нирках. Ця добавка забезпечує унікальну форму молібдену під назвою TRAACS, хелат гліцинату, який легше засвоюється.

Trace Minerals від — це зручна добавка для забезпечення достатнього споживання. Ця суміш необхідних мікроелементів забезпечує їх у збалансованих кількостях для підтримки загальної ефективності.

На відміну від інших продуктів, капсули Trace Minerals не містять більш відомих макромінералів. Макромінерали можуть перешкоджати засвоєнню та біодоступності мікроелементів, коли вони містяться в одній добавці.

Приймайте одну-дві овочеві капсули щодня, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Trace Minerals із 60 капсул має вистачити від одного до двох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула.Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / Йод (у вигляді йодиду калію) 100 мкг / 67%Цинк (у вигляді піколінату цинку) 15 мг / 100%Селен (у вигляді селенометіоніну) 70 мкг / 100%Марганець (у вигляді цитрату марганцю) 2 мг / 100%хрому (у вигляді піколінату хрому) 200 мкг / 167%молібдену (у вигляді хелату гліцинату молібдену TRAACS) 100 мкг / 133%бору (у вигляді гліцинату бору) 1 мг / *Ванадій (у вигляді біс-гліцинато оксо-ванадію) 250 мкг / *Діоксид кремнію (з ба. mboo ( bambusa spp.) Екстракт (стебло)) 10 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено з уникненням: штучних добавок, алергенів, ГМО‚ забруднювачі навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, O.N.E. Omega, Омега 3, 60 капсул
(5)
3946 грн.
У наявності