Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакетів

Код: 39076
Фото товару Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакет
Фото складу Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакет
Фото використання Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакет
Основне фото товара Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакет
(5)
2659 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Пакети з пробіотиками від бренду Culturelle Kids Purely Probiotics, рекомендованого педіатрами 1, створені на основі науково перевірених пробіотиків, які сприяють збалансованості корисних бактерій у травному ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Culturelle Пробіотики 30 Single-serve пакетів

Kids Purely Probiotics Packets, Пробіотики, 30 Single-serve пакетів

Опис

Пакети з пробіотиками від бренду Culturelle Kids Purely Probiotics, рекомендованого педіатрами №1, створені на основі науково перевірених пробіотиків, які сприяють збалансованості корисних бактерій у травному тракті вашої дитини для здорової імунної системи, кращого травлення та загального здоров’я. Насправді‚ більше педіатри вибирають пробіотики Culturelle для своїх дітей, ніж будь-який інший бренд. Це тому, що вони знають, що пробіотики Culturelle використовують силу Lactobacillus rhamnosus GG, штаму пробіотиків №1, який клінічно вивчений.

У складі цих зручних пакетів міститься 5 мільярдів КУО Lactobacillus rhamnosus GG, які допомагають підтримувати травлення та імунну систему вашої дитини. На довершення, ваші діти навіть не знатимуть, що вони приймають пробіотик! Це тому, що ці пакети легко змішуються з їхніми улюбленими холодними продуктами або продуктами кімнатної температури, такими як яблучне пюре або йогурт.

Як щоденний прийом пробіотиків підтримує здоров’я ваших дітей Є багато речей, які можуть порушити бактеріальний баланс у шлунково-кишковому мікробіомі вашої дитини, як-от навколишнє середовище, дієта та певні ліки. Цей дисбаланс може призвести до періодичних розладів травлення та вплинути на загальне самопочуття. Дитячі пакети пробіотиків Culturelle збалансують травний тракт вашої дитини природним шляхом за допомогою корисних бактерій для підтримки загального здоров’я. А оскільки пробіотики є найефективнішими, якщо їх приймати щодня, щоб підтримувати запаси корисних бактерій у мікробіомі вашої дитини, переконайтеся, що пробіотики Culturelle є частиною розпорядку дня вашої дитини. Тож ваші діти готові до будь-якого дня.

Інгредієнт

Розмір порції: один (1) пакет

Кількість на порцію / % добової норми від 1 до 3 років / % добової норми від 4 років

Калорії 5 Всього вуглеводів 1 г / % / % Всього цукру 0 г / / Вкл. 0 г Доданий цукор / 0% / 0% Цукор Спирт г / / Lactobacillus rhamnosus GG 23 мг (5 мільярдів КУО) / /

Відсоток добових норм базується на дієті в 1‚000 калорій. Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: маніт, інулін.

Не містить: молочних продуктів, сої, пшениці, яєць, горіхів, арахісу, ГМО

Дозування

Рекомендації для дітей віком від 1 року: приймати по одній (1) упаковці в будь-який час доби незалежно від їжі. Змішайте весь вміст пакета з прохолодною їжею або напоєм. Для отримання оптимальних результатів рекомендується продовжувати щоденне використання. Якщо періодично виникають розлади травлення, можна прийняти два (2) пакети. Якщо ви приймаєте два пакети, візьміть один вранці та один увечері. Якщо симптоми не зникають, зверніться до лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)