Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таблеток

Код: 39073
Фото товару Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таб
Фото складу Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таб
Фото використання Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таб
Основне фото товара Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таб
2958 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Пакети пробіотиків від бренду Culturelle Kids Purely Probiotics Chewables 1, рекомендованого педіатрами, мають смачний ягідний смак, який люблять діти, і сприяють балансу корисних бактерій ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Culturelle Пробіотики 30 таблеток

Kids Purely Probiotics Chewables Berry Flavor, Пробіотики, 30 таблеток

Опис

Пакети пробіотиків від бренду Culturelle Kids Purely Probiotics Chewables № 1, рекомендованого педіатрами, мають смачний ягідний смак, який люблять діти, і сприяють балансу корисних бактерій у травному тракті вашої дитини для здорової імунної системи, травлення та загального здоров’я. Прийом жувальних таблеток Culturelle Kids Purely Probiotics — здорова звичка, яка сподобається вашим дітям. Ці безпечні та ефективні жувальні продукти містять 5 мільярдів КУО науково доведеного пробіотика Lactobacillus rhamnosus GG, який допомагає зберегти здоров’я дітей.

Фактично, більше педіатрів обирають пробіотики Culturelle для своїх дітей, ніж будь-який інший бренд. Це тому, що науково підтверджена Lactobacillus rhamnosus GG працює над заповненням шлунково-кишкового мікробіому вашої дитини хорошими бактеріями, які підтримують здорове травлення, допомагають підтримувати їхню імунну систему міцною та сприяти загальному самопочуттю . Тож ваші діти не пропустять і зможуть насолоджуватися всім, що принесе день.

Як щоденний прийом пробіотиків допомагає підтримувати здоров’я ваших дітей Є багато речей, які можуть порушити бактеріальний баланс у шлунково-кишковому мікробіомі вашої дитини, як-от навколишнє середовище, дієта та певні ліки. Цей дисбаланс може призвести до періодичних розладів травлення та вплинути на загальне самопочуття. Жувальні продукти Culturelle Kids Purely Probiotics збалансують травний тракт вашої дитини природним шляхом за допомогою корисних бактерій для підтримки загального здоров’я дитини. А оскільки пробіотики є найефективнішими, якщо їх приймати щодня, щоб підтримувати запаси корисних бактерій у мікробіомі вашої дитини, переконайтеся, що пробіотики Culturelle є частиною розпорядку дня вашої дитини.

Інгредієнт

Розмір порції: один (1) пакет

Кількість на порцію / % добової норми від 1 до 3 років / % добової норми від 4 років

Калорії 5 Всього вуглеводів 1 г / % / % Всього цукру 0 г / / Вкл. 0 г Доданий цукор / 0% / 0% Цукор Алкоголь г / /

Lactobaccilus rhamnosus GG 23 мг (5 мільярдів КУО) / /

Відсоток добових норм базується на дієті в 1‚000 калорій. Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: маніт, інулін.

Не містить: молочних продуктів, сої, пшениці, яєць, горіхів, арахісу, ГМО

Дозування

Рекомендації для дітей віком від 1 року: приймати по одній (1) упаковці в будь-який час доби незалежно від їжі. Змішайте весь вміст пакета з прохолодною їжею або напоєм. Для отримання оптимальних результатів рекомендується продовжувати щоденне використання. Якщо періодично виникають розлади травлення, можна прийняти два (2) пакети. Якщо ви приймаєте два пакети, візьміть один вранці та один увечері. Якщо симптоми не зникають, зверніться до лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)