NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул

Код: 38978
Фото товару NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул
Фото складу NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул
Фото використання NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул
Основне фото товара NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул
1127 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Залізодефіцитна анемія є поширеним захворюванням у Північній Америці, яке може призвести до втоми, слабкості, головного болю та поганої концентрації. Цей стан частіше зустрічається серед жінок ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NFH Залізо 60 капсул

NFH, Iron SAP, Залізо, 60 капсул

Опис

Залізодефіцитна анемія є поширеним захворюванням у Північній Америці, яке може призвести до втоми, слабкості, головного болю та поганої концентрації. Цей стан частіше зустрічається серед жінок дітородного віку та вагітних жінок, недоїдаючих робітників, дітей та тих, хто живе в бідності. У дітей дефіцит може завдати незворотної шкоди їх росту, когнітивному розвитку та імунній функції, що призведе до емоційних проблем. Добавки заліза можуть бути складними через низьку біодоступність, вплив харчових компонентів, таких як фітати, і шлунково-кишкові побічні ефекти. Проте хелат заліза з амінокислотою гліцин добре засвоюється, ефективний і викликає мінімальний дискомфорт у травній системі, що робить його ідеальним варіантом для лікування цього стану.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 60

Кількість на порцію / Тіамін Вітамін B1 (тіаміну гідрохлорид) 5 мг / 417% рибофлавін (рибофлавін-5'-фосфат натрію) 5 мг / 385% ніацин (з інозитолу гексанікотинату, без змиву) 5 мг NE / 31% вітаміну B6 (піридоксаль-5'-фосфат) 5 мг / 294% Фолат (з L-5-метилтетрагідрофолату кальцію) 850 мкг DFE / 213% Вітамін B12 (з метилкобаламіну) 400 мкг / 16667% Залізо (з бісгліцинату заліза) 30 мг / 167 % міді (з цитрату міді) 1 мг / 111%

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: бурштинова кислота (100 мг), L-гліцин (100 мг), рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза та рослинна капсула, що складається з рослинної гіпромелози та очищеної води.

Не містить: глютену, сої, пшениці, кукурудзи, яєць, молочних продуктів, дріжджів, цитрусових, консервантів, штучних ароматизаторів або барвників, крохмалю або цукру.

Без ГМО.

Дозування

Підлітки старше 9 років і дорослі: приймати по 1 капсулі на день під час їжі або за вказівкою лікаря. Якщо ви приймаєте інші ліки, прийміть цей продукт за кілька годин до або після них.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
NFH, Vitamin D3 SAP, Вітамін D, 30 мл
(5)
1315 грн
Доставлення