Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул

Код: 38278
Фото товару Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул
Фото складу Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул
Фото використання Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул
Основне фото товара Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул
(5)
2011 грн.
Під замовлення
SAMe - 60 капсулОсновні переваги та дії*+ Ці веганські капсули містять щедрі 250 мг S-аденозил-L-метіоніну (SAMe), важливого інгредієнта для забезпечення оптимального здоров’я. + Метилювання — ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Seeking Health S-Аденозил-L-метионін 60 капсул

Seeking Health, SAMe 250 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул

Опис

SAMe - 60 капсул

Основні переваги та дії*

+ Ці веганські капсули містять щедрі 250 мг S-аденозил-L-метіоніну (SAMe), важливого інгредієнта для забезпечення оптимального здоров’я. + Метилювання — це життєво важливий процес організму, який допомагає віддавати метильні групи для різних клітинних функцій, підтримуючи загальний стан здоров’я вашого організму. + Підтримуйте баланс свого тіла за допомогою цієї ретельно розробленої суміші, розробленої для сприяння здоровому настрою, підтримки оптимальної функції печінки та комфорту суглобів, одночасно сприяючи метаболізму гістаміну.

SAMe від Seeking Health — це вегетаріанська добавка, яка захищає ваше тіло завдяки 125 мг S-аденозил-L-метіоніну на капсулу. Прийом двох капсул забезпечує 250 мг для оптимальної підтримки здоров’я. Щоб забезпечити тривалу ефективність і захистити від зношування, спричиненого впливом навколишнього середовища, ці капсули герметично закриті в сухий флакон, зберігаючи їх стабільність незалежно від зовнішніх умов.

SAMe — це природна сполука, що зустрічається в організмі людини, відповідальна за забезпечення шляхів метилювання та транссульфурації, сприяння синтезу хімічних сполук, що містяться в клітинах мозку, підтримання здорових клітинних мембран і сприяння циклам АТФ. Крім того, як сполука, що містить сірку, він підтримує нормальне виробництво глутатіону, цистеїну та таурину, які можуть сприяти здоровій роботі печінки. Нарешті, завдяки своїй ролі в підтримці сполучної тканини SAMe може підтримувати оптимальне функціонування кісток і суглобів.*

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / %DV

SAMe (S-аденозил-L-метіонін) 250 мг / *

*Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: кислотостійка вегетаріанська капсула (гіпромелоза, гелланова камедь і вода), мікрокристалічна целюлоза, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію.

Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, глютену, ГМО, штучних барвників або штучних ароматизаторів. Зроблено в США

SAMe відповідає або перевищує стандарти якості cGMP.

Дозування

Приймайте по 2 капсули за 45 хвилин до або через 60 хвилин після їжі або використовуйте за вказівкою лікаря. Вилучення з їжі збільшує всмоктування.

Дітям, вагітним або годуючим жінкам перед використанням слід проконсультуватися з лікарем. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
S-Аденозил-L-метионін (S-Adenosyl-L-Methionine SAMe)