LactoBif Probiotics 100 Billion CFU, Пробиотики ЛактоБіф, 30 капсул

Код: 3739
Основне фото товара LactoBif Probiotics 100 Billion CFU, Пробиотики ЛактоБіф, 30 капс
(4.9)
1718 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
California Gold NutritionПробіотики LactoBif 100. Містить 8 активних і клінічно досліджених пробіотичних штамів1, включаючи 5Лактобактеріїі 3Біфідобактерії. Зі 100 мільярдами КУО на капсулу. Підтримує травлення та здоровя кишечника. Сприяє ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.07 кг

California Gold Nutrition Пробиотики ЛактоБіф 30 капсул

LactoBif Probiotics 100 Billion CFU, Пробиотики ЛактоБіф, 30 капсул

Опис

Ваше тіло сповнене корисних бактерій, які підтримують важливі функції, але ваш природний мікробіом може стати незбалансованим, що часто призводить до неприємних проблем з травленням.California Gold NutritionПробіотики LactoBif 100 можуть допомогти підтримувати збалансований кишковий баланс, вводячи більше корисних бактерій у вашу систему, що може сприяти зміцненню травлення та імунітету та потенційно полегшити загальні симптоми травлення.

Переваги прийому пробіотиківЦя запатентована суміш бактерій містить кілька корисних пробіотичних штамів. Наша формула включаєLactobacillus acidophilus, один з найвідоміших пробіотиків. Цей штам має антимікробні та противірусні властивості, які можуть допомогти підтримати імунну систему та запобігти хворобам. Крім того, ми включили інший добре відомий штам,Bifidobacterium longum, який може сприяти здоров’ю кишечника завдяки виробленню молочної та оцтової кислоти. Наша унікальна суміш розроблена, щоб сприяти здоров’ю травлення та може допомогти заспокоїти такі поширені проблеми з травленням, як розлад шлунка, гази, запор, діарея та здуття живота.

California Gold NutritionПробіотики Lactobif 100 містять 8 активних пробіотичних штамів1, включаючи 5 лактобацил і 3 біфідобактерії. Кожна овочева капсула містить 100 мільярдів КУО, щоб доставити в організм ефективну кількість корисних бактерій.

Перевірено третіми сторонами

Наші продукти проходять перевірку якості незалежною сертифікованою ISO лабораторією з використанням науково підтверджених методів тестування, щоб переконатися в автентичності, чистоті та ефективності інгредієнтів. Для додаткової прозорості ми надаємо вам результати у наших звітах, щоб ви могли переконатися в цьому самі.

Перегляньте звіт iTested для цього продукту, щоб переглянути аналіз.

Використання

Приймати по 1 капсулі в день незалежно від прийому їжі. Найкраще приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Композиція

Основні інгредієнти Суміш пробіотичних бактерій

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, модифікована целюлоза (гіпромелозна рослинна капсула), діоксид кремнію (кремнезем) і стеарат магнію.

Не виробляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними, горіхами, арахісом, пшеницею, сою, кунжутом або глютеном. Виробляється на підприємстві, зареєстрованому FDA, перевіреному третьою стороною та відповідному вимогам cGMP, яке може обробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Суміш пробіотичних бактерій Загальні культуриLactobacillus acidophilusBifidobacterium lactisLactobacillus rhamnosusBifidobacterium plantarumBifidobacterium longumBifidobacterium breveLactobacillus caseiLactobacillus salivarius200 мг 100 мільярдів КУО
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробиотики ЛактоБіф (Probiotics LactoBif)
California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 206 г
(4.9)
986 грн
Доставлення
California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 464 г
(4.9)
2083 грн
Доставлення