California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 206 г

Код: 3146
Основне фото товара California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 206 г
(4.9)
986 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
California Gold NutritionCollagenUP, 7, 26 унцій 206 г. Колагенові пептиди морського походження гіалуронова кислота вітамін С. Містить гідролізований рибячий колаген без смаку, не бичачого походження. З гіалуроновою ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.32 кг

California Gold Nutrition Морський колаген 206 г

California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 206 г

Опис

Колаген, гіалуронова кислота та вітамін С сприяють здоров’ю та благополуччю опорно-рухового апарату.California Gold NutritionCollagenUP містить усі ці три інгредієнти, які допомагають підтримувати здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток. Порошок без смаку можна швидко додати до вашого улюбленого напою, забезпечуючи зручний спосіб додати колаген у ваш раціон.

Види колагенуКолаген є основним структурним білком, який міститься в організмі та забезпечує важливу інфраструктуру як всередині, так і зовні. Існує багато типів колагену, які відрізняються тим, як зібрані молекули та де колаген використовується у вашому тілі. Наш порошок CollagenUP містить колаген типу I і типу III, які є 2 з 5 основних типів колагену:

Плюс гіалуронова кислота і вітамін СНаша передова формула колагену також містить два додаткові потужні інгредієнти – гіалуронову кислоту та вітамін С. Гіалуронова кислота є компонентом сполучної тканини та може забезпечити рідку матрицю для змащення суглобів, зволоження та відновлення шкіри. Вітамін С відіграє важливу роль у виробництві колагену та сприяє антиоксидантному захисту. Дослідження показують, що регулярне вживання цих поживних речовин може забезпечити організм основними будівельними блоками, які можуть допомогти підтримувати здоров’я суглобів, кісток, шкіри, волосся та нігтів.

California Gold NutritionCollagenUP містить колагенові пептиди небичачого морського походження з гіалуроновою кислотою та вітаміном С. Спеціально оброблений риб’ячий колаген ферментативно гідролізується (розщеплюється) на амінокислотні пептиди з низькою молекулярною вагою, щоб допомогти забезпечити оптимальне поглинання та біодоступність.

Типовий профіль амінокислот (мг) на порцію^

California Gold Nutrition, CollagenUP, Морський колаген, 206 г
Аланін457гідроксилізин57Фенілаланін 102
Аргінін475гідроксипролін447Пролін531
Аспарагінова кислота277ізолейцин 57серин225
Глютамінова кислота543лейцин 126треонін 159
гліцин1,071Лізин 189Тирозин19
Гістидин 76метіонін 75Валін 101

^Може дещо відрізнятися від партії до партії

Незамінні амінокислоти

Тестування третьою стороною. Наші продукти проходять перевірку якості незалежною сертифікованою ISO лабораторією з використанням науково підтверджених методів тестування, щоб переконатися в автентичності, чистоті та ефективності інгредієнтів. Для додаткової прозорості ми надаємо вам результати у наших звітах, щоб ви могли переконатися в цьому самі.

Перегляньте звіт iTested для цього продукту, щоб переглянути аналіз.

Використання

Змішайте 1 мірну ложку щодня (5 грам♦) у 6-8 рідких унцій води кімнатної температури або соку та добре перемішайте (для найкращих результатів змішайте в пляшці блендера). Пийте натщесерце принаймні за 1 годину до або через 2 години після їжі або за рекомендацією лікаря.

♦5 грамів на мірну ложку – це середнє значення. Індивідуальна техніка зачерпування може дати трохи менше або трохи більше 5 грамів.

Композиція

Основні інгредієнти: вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію), натрій, гідролізовані пептиди морського колагену, гіалуронова кислота (у вигляді гіалуронату натрію)

Інші інгредієнти

МІСТИТЬ: Риба (одна або кілька з наступного: атлантичний і канальський сом, тріска, пікша, лен, пангасіус, минтай, лосось, тілапія, форель)

Не виробляється з молоком, яйцями, ракоподібними, горіхами, арахісом, пшеницею, сою, кунжутом або глютеном. Виробляється на підприємстві, зареєстрованому FDA, перевіреному третьою стороною та відповідному вимогам cGMP, яке може обробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (5 г)
Порцій в упаковці: приблизно 41
Кількість речовини у порції: % добової норми
Калорії20
білок4 г%
Вітамін С (як аскорбат кальцію)90 мг100%
натрію20 мг1%
Гідролізовані пептиди морського колагену5 г
Гіалуронова кислота (як гіалуронат натрію)60 мг
Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій.Денна норма не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Морський колаген (Marine Collagen)
LactoBif Probiotics 100 Billion CFU, Пробиотики ЛактоБіф, 30 к...
(4.9)
1718 грн
Доставлення