Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113 г

Код: 36653
Фото товару Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113
Фото складу Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113
Фото використання Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113
Основне фото товара Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113
2572 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Клінічно доведено, що Maxi-Marine Collagen Astaxanthin підтримує як зволоження шкіри, так і утворення колагену та покращує еластичність шкіри всього за 8 тижнів. Ця потужна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Колаген 113 г

Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin Powder Tropical, Колаген, 113 г

Опис

Клінічно доведено, що Maxi-Marine Collagen + Astaxanthin підтримує як зволоження шкіри, так і утворення колагену‚ та покращує еластичність шкіри всього за 8 тижнів. Ця потужна формула містить колаген найвищої якості, отриманий з луски прісноводного, холодноводного та глибоководного лосося. Також‚ астаксантин AstaReal‚ провідний у світі біологічний антиоксидант, який використовується для здоров’я шкіри, здорового старіння, а також здоров’я м’язів і очей. Це чудовий спосіб отримати свій колаген – смак тропічного пуншу без цукру! Подвійне сліпе дослідження з щоденним прийомом 3 мг астаксантину AstaReal протягом 8 тижнів у 20 здорових жінок віком 30-49 років. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (3,7 г) Порції в упаковці: приблизно 30 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 10 Білок (з риб’ячого колагену) 2 г Суміш морського колагену 2‚003 мг (2,003 г) / Колаген морської риби (тип 1) (зі шкіри лосося)‚ Астаксантин (з екстракту Haematoccus pluvialis) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: натуральний ароматизатор кокоса, натуральний ароматизатор ананаса, натуральний ароматизатор полуниці, діоксид кремнію, екстракт плодів ченця. Містить рибу (лосось) і горіхи (кокос). ТАК СЕРТИФІКАЦІЯ БЕЗ ГЛЮТЕНУ ВІД GFCO.ORG ТАК УПАКОВКА ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ТАК ВИРОБНИЦТВО ПІДТРИМУЄ ЕНЕРГІЮ ВІТРУ БЕЗ ДРІЖДЖІВ, МОЛОКА АБО ЦУКРУ БЕЗ ШТУЧНИХ БАРВНИКІВ АБО ПІДСОЛОДЖУВАЛЬНИКІВ БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ АБО СТЕАРАТУ МАГНІЮ продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі змішують одну (1) мірну ложку (3,7 г) з 3/4 чашки (6 рідких унцій) (178 мл) свого улюбленого напою. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

УВАГА: якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати в сухому місці при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці. Вміст упакований за вагою, а не за обсягом. Може статися деяке осідання. Застереження щодо алергенів: містить рибу (лосось) і горіхи (кокос). ПРИМІТКА. Твердження про гідратацію вимагає додавання порошку до напою, а НЕ до їжі.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності