Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул

Код: 36652
Фото товару Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул
Фото складу Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул
Фото використання Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул
Основне фото товара Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул
(5)
1782 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Показано для підвищення еластичності покращує сяйво та зменшує недоліки, плями та темні кола всього за 8 тижнів. Maxi-Skin Rescue надає вам красу на основі фруктів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Шкіра нігті волосся 30 капсул

Country Life, Maxi-Skin Rescue, Шкіра нігті волосся, 30 капсул

Опис

Показано для підвищення еластичності; покращує сяйво та зменшує недоліки, плями та темні кола всього за 8 тижнів. Maxi-Skin Rescue надає вам красу на основі фруктів для рівномірного тону шкіри та перевірених результатів. Основний інгредієнт цієї добавки походить від особливий сорт французької дині, який живе довше порівняно з іншими динями та містить природні антиоксидантні ферменти, глутатіон і каротиноїди. Ця формула включає клінічно протестований SkinAx2 для підвищення еластичності, поліфеноли екстракту французьких виноградних кісточок з антиоксидантними властивостями, цитрат цинку для оновлення клітин і вітамін С для захисту та цілісності клітин шкіри.Відкрите клінічне дослідження за участю 35 здорових жінок 40-70 років із щоденним прийомом 150 мг SkinAx2 протягом 2 місяців. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / % добової норми Вітамін С 12 мг / 13% Цинк 4 мг / 36% SkinAx2TM Skin Health Blend 150 мг / містить екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera L.) (включаючи 100 мг поліфенолів) Цинк цитрат Вітамін C з покриттям Концентрат дині (Curcumis melo L.) (фрукти) Захищена супероксиддисмутаза (SOD B) Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), екстракт рисових висівок, рослинна глазур, соняшникова олія, інгредієнти для покриття (етилцелюлоза, стійка пальмова олія), діоксид кремнію. ТАК БЕЗ ГМО ПЕРЕВІРЕНО TRUE NORTH ТАК СЕРТИФІКАЦІЯ БЕЗ ГЛЮТЕНУ ОТ GFCO.ORG ТАК СЕРТИФІКАЦІЯ ВЕГАНСЬКА ОТ AVA ТАК ВИРОБНИЦТВО ПІДТРИМУЄ ЕНЕРГІЮ ВІТРУ БЕЗ ДРІЖДЖІВ, КУКУРУДЗИ АБО ПШЕНИЦІ БЕЗ СОЇ, МОЛОКА, СОЛІ АБО ЦУКРУ БЕЗ ПРЕСУ ERVATIVES БЕЗ ШТУЧНИХ БАРВНИК‚ АРОМАТИЗАТОРИ АБО ПІДСОЛОДЖУВАЧІ БЕЗ СТЕАРАТУ МАГНІЮ Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають по одній (1) капсулі один раз на день протягом мінімум 8 тижнів.

Запобіжні заходи

Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати в сухому місці при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP. УВАГА: не приймайте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Відкрите клінічне дослідження за участю 35 здорових жінок 40-70 років із щоденним прийомом 150 мг SkinAx2 протягом 2 місяців. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності