Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток

Код: 36639
Фото товару Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток
Фото складу Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток
Фото використання Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток
Основне фото товара Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток
(5)
1873 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Country Lifes Acid Rescue не містить наповнювачів, таких як тальк або кукурудзяний крохмаль, і є природним ароматом мяти без додавання цукру. Його чиста формула починає ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Кальцій 220 таблеток

Acid Rescue Calcium Carbonate Mint Flavor, Кальцій, 220 таблеток

Опис

Country Life's Acid Rescue не містить наповнювачів, таких як тальк або кукурудзяний крохмаль, і є природним ароматом м’яти без додавання цукру. Його чиста формула починає нейтралізувати шлункову кислоту, допомагаючи полегшити випадкову печію або нетравлення. Бонус: дві дози жувальних таблеток також забезпечать вас здоровою кількістю кальцію для зміцнення та здоров’я кісток.

Acid Rescue призначений для випадкового кислотного нетравлення . Це допомагає нейтралізувати шлункову кислоту та знімає випадкову печію . Чиста формула Country Life не містить тальку та кукурудзяного крохмалю. Легко розжовувати та має чудовий смак м’яти. Дві таблетки дадуть вам 400 мг кальцію (1‚000 мг карбонату кальцію). Ці твердження не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь-яким захворюванням. Для випадкового розладу шлунка Знімає випадкову печію Чудове джерело кальцію Без цукру ТАК: Без ГМО перевірено справжньою північчю Сертифіковано без глютену GFCO.ORG‚ Веганський сертифікований AVA‚ Упаковка, що підлягає вторинній переробці Виробництво підтримує енергію вітру Кошер NO: Без дріжджів, сої, молока, солі, цукру та консервантів. Без штучних барвників, ароматизаторів або стеарату магнію

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції - 2 жувальні таблетки Порції в контейнері - 110 Кількість в контейнері / % добової норми Калорії 5 Загальний вміст вуглеводів 2 г / Загальний вміст цукру 0 г / Включає 0 г доданого цукру 0 г / Кальцій (з 1‚000 мг карбонату кальцію) 400 мг / 31% магнію ( у вигляді цитрату магнію) 20 мг / 5% Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, стеаринова кислота, декстрин, натуральний ароматизатор м’яти, натуральний ароматизатор ванілі, мальтодекстрин, діоксид кремнію, целюлоза, лимонна кислота, екстракт плодів ченця.

Дозування

Дорослим розжовувати по 1-2 таблетки після їди. Не перевищуйте 6 таблеток на день. Обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності