Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул

Код: 36605
Фото товару Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул
Фото складу Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул
Фото використання Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул
Основне фото товара Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул
(5)
2540 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.07.2024, без передоплати
Omega-3 1000 mg Fish Oil 300 Softgels від Country Life містить омега-3 жирні кислоти, які можуть сприяти здоровю серця та суглобів. Дослідники стверджують, що недостатнє ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Омега ЕПК ДГК 300 капсул

Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул

Опис

Omega-3 1000 mg Fish Oil 300 Softgels від Country Life містить омега-3 жирні кислоти, які можуть сприяти здоров’ю серця та суглобів. Дослідники стверджують, що недостатнє здоров'я серця може призвести до кількох захворювань. Поганий стан кісток може обмежувати рухливість‚ і може перешкоджати гнучкості та рухам. Омега-3 жирні кислоти зазвичай містяться в рибі та деяких горіхах. Однак люди можуть не включити рибу в свій раціон, що може призвести до дефіциту та хронічних захворювань.

Ця дієтична добавка від Country Life містить омега-3 жирні кислоти, ейкозапентаєнову (EPA) і докозагексаєнову кислоти (DHA) відповідно, які можуть покращити всі аспекти здоров’я серця та функції суглобів.

EPA і DHA можуть відігравати важливу роль у функціях організму. Ця поживна речовина також може допомогти полегшити біль і запалення. DHA може відігравати вирішальну роль у розвитку очей і нервової тканини. Дослідження показують, що DHA може зменшити густоту крові та, можливо, посилити кровообіг.

Омега-3 1000 мг риб’ячого жиру 300 м’яких капсул від Country Life, які можуть допомогти зміцнити здоров’я кісток і роботу серця.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Кількість на порцію % добової норми калорій 10 калорій з жиру 10 загального жиру 1 г холестерину 5 мг вітаміну Е (у вигляді d-альфа-токоферолу) 10 МО 33% риб’ячого жиру (з морських ліпідів, концентрату риб’ячого жиру з анчоусів‚ скумбрія, сардина, оселедець, лосось) 1000 мг (1 г) , що містить: Ейкозапантаєнова кислота 18%, що дорівнює 180 мг, докозагексаєнова кислота 12%, що дорівнює 120 мг) Концентрат часникової олії (еквівалентно 50 мг свіжої цибулини часнику) 0,1 мг Відсоток на добу Значення базуються на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, очищена вода, ріжкове дерево (барвник), аскорбілпальмітат. Містить рибу (анчоуси, скумбрія, сардина, оселедець, лосось). 100% бичачий желатин. BSE безкоштовно. Сертифікований без глютену. Не містить дріжджів, пшениці, молока, солі, цукру, консервантів, стеарату магнію. Без ГМО. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) м’яку капсулу на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності