Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул

Код: 36574
Фото товару Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул
Фото складу Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул
Фото використання Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул
Основне фото товара Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул
(5)
1105 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Вегетаріанські капсули Power Dairy-Zyme від Country Life можуть допомогти покращити здоровя травної системи та полегшити травну непереносимість. Дослідження показують, що кілька людей можуть страждати від ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Ферменти 50 капсул

Country Life, Power Dairy-Zyme, Ферменти, 50 капсул

Опис

Вегетаріанські капсули Power Dairy-Zyme від Country Life можуть допомогти покращити здоров’я травної системи та полегшити травну непереносимість. Дослідження показують, що кілька людей можуть страждати від непереносимості молочних продуктів. Дослідження стверджують, що вони можуть не засвоювати лактозу, природний цукор, який зазвичай міститься в молоці та інших молочних продуктах. У звітах стверджується, що непереносимість лактози може бути викликана дефіцитом лактази. Лактаза - це фермент, який може сприяти розщепленню молочного цукру на цукор і може сприяти поглинанню та засвоєнню поживних речовин.

Ця дієтична добавка від Country Life містить рослинні ферменти, які можуть сприяти функції травлення та, можливо, полегшити шлунково-кишкову непереносимість.

Ця добавка містить Aspergillus niger і Aspergillus oryzae‚ які є мікроорганізмами. Ці мікроорганізми можуть сприяти посиленню кількох видів діяльності в організмі, включаючи протеазу, амілазу та лактазу. Активність протеази може сприяти розщепленню білків, що може сприяти вивільненню енергії. Амілаза - це фермент, який може каталізувати крохмаль у цукри та може ініціювати процес травлення. Функція лактази може виявитися корисною для розщеплення лактози, яка може відігравати вирішальну роль у травленні молока.

Вегетаріанські капсули Power Dairy-Zyme від Country Life можуть допомогти покращити травний комфорт‚ і, можливо, полегшити непереносимість лактози.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 25 Кількість на порцію % Добова норма Активні ферменти 600 мг (Aspergillus niger‚Aspergillus oryzae) Забезпечення: Активність протеази 7‚980 HU Активність амілази 1‚998 DU Активність ліпази 19,2 LU Целюлаза активність 19,98 CU Активність лактази 6‚000 Lac. U Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: мальтодекстрин, целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію. Сертифікований без глютену. Сертифікований веган. Кошерний. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, штучних підсолоджувачів. Без ГМО. HU – одиниці гемоглобіну. LU – одиниці ліпази. CU - одиниці целюлази. DU - декстринізуючі одиниці. Lac U - одиниці лактази. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають від однієї (1) до двох (2) капсул, до трьох разів на день, безпосередньо перед або після вживання молочних продуктів. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності