Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток

Код: 36539
Фото товару Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток
Фото складу Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток
Фото використання Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток
Основне фото товара Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток
(5)
1626 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Maxi-Skin Collagen CA with Verisol Collagen покращує зовнішній вигляд шкіри за допомогою тришарового підходу. Шкіра складається з 3 шарів епідермісу, дерми та гіподерми. Косметичні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Колаген 90 таблеток

Maxi-Skin Collagen + Vitamins C & A, Колаген, 90 таблеток

Опис

Maxi-Skin‚ Collagen + C&A‚ with Verisol Collagen покращує зовнішній вигляд шкіри‚ за допомогою тришарового підходу. Шкіра складається з 3 шарів: епідермісу, дерми та гіподерми. Косметичні засоби діють переважно на верхній шар шкіри – епідерміс, зміцнюючи бар’єрну функцію шкіри та покращуючи її захисні властивості. Однак видимі ознаки старіння, як-от тонкі лінії та зморшки, зниження еластичності та пружності, сухість — усе це симптоми того, що відбувається під поверхнею — у дермальному шарі шкіри. З часом основна підтримуюча структура шкіри починає руйнуватися. Рівень колагену знижується, а еластин втрачає свою еластичність, що призводить до появи тонких ліній і зморшок на поверхні шкіри. Чим старше ми стаємо і чим більше наша шкіра піддається стресовим факторам, таким як забруднення та УФ-випромінювання, тим більше нам потрібна додаткова допомога, щоб підтримувати гладку та еластичну шкіру. Maxi-Skin‚ Collagen + C&A‚ з Verisol Collagen, який допомагає відновити природне вироблення колагену, покращуючи зовнішній вигляд і гладкість вашої шкіри.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 таблетки Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 10 Білок 2 г Вітамін А (у вигляді ретинілпальмітату) 1‚000 МО. / 20% вітаміну С (у вигляді аскорбінової кислоти) 60 мг / 100% біологічно активних колагенових пептидів Verisol 2‚500 мг (2,5) Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калоріями. Цей продукт сертифікований GFCO.ORG як безглютеновий. Не містить дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, штучних ароматизаторів, штучних барвників, штучних підсолоджувачів, стеарату магнію, ГМО.

Дозування

Дорослі приймають по три (3) таблетки на день. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Застереження щодо алергенів: сертифікований продукт без глютену. Не містить дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, штучних ароматизаторів, штучних барвників, штучних підсолоджувачів, стеарату магнію, ГМО.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності