Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток

Код: 36327
Фото товару Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток
Фото складу Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток
Фото використання Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток
Основне фото товара Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток
(5)
1041 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Жувальні таблетки з вітаміном D Pharmax 1000 МО від Pharmax забезпечують достатню кількість необхідного вітаміну D у зручній, смачній формі для жування. Вітамін D також відомий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Вітамін D3 90 таблеток

Pharmax, Chewable Vitamin D 1000 IU, Вітамін D3, 90 таблеток

Опис

Жувальні таблетки з вітаміном D Pharmax 1000 МО від Pharmax забезпечують достатню кількість необхідного вітаміну D у зручній, смачній формі для жування.

Вітамін D‚ також відомий як «сонячний вітамін»‚ є важливим вітаміном, який відіграє вирішальну роль у багатьох функціях організму. Незважаючи на те, що його називають вітаміном, він часто діє більше як регуляторний гормон для метаболізму кальцію та кісткової тканини. Рівень вітаміну D має бути відносно високим, щоб забезпечити нормальне засвоєння кальцію та підтримувати здоровий рівень кальцію в плазмі.

Великі клінічні випробування виявили потенційно шкідливі наслідки дефіциту вітаміну D: навіть якщо відкинути слабкий розвиток кісток і ослаблення існуючих кісткових структур, що може спричинити значні падіння та переломи, вітамін бере участь практично в усіх тканинах людського організму. ; мозок, м’язи, серце та імунна система мають рецептори вітаміну D — навіщо ці рецептори існувати, якщо вони не потрібні?

З таким широкомасштабним впливом, справді не дивно, що негативні наслідки дефіциту вітаміну D також різноманітні. Клінічні дослідження показують, що нестача може підвищити ризик виникнення небезпек для здоров’я, зокрема раку молочної залози, раку товстої кишки, раку простати, високого кров’яного тиску, хвороб серця, розсіяного склерозу та діабету.

Хоча ви можете засвоїти достатню кількість вітаміну D, перебуваючи на сонці протягом двох-трьох годин без захисту, більшість американців цього не роблять; це може бути пов’язано з тривалими робочими днями, північним кліматом або ризиком раку шкіри. У будь-якому випадку, в результаті вважається, що 90% жителів США мають дефіцит. Щоб вирішити цю проблему, ви можете прийняти добавку, яка містить принаймні 1000 МО, наприклад жувальний вітамін D від Pharmax.

Pharmax є провідною компанією вже більше 15 років, надаючи харчові добавки, підтверджені результатами досліджень. Компанія пишається суворим контролем якості та незалежним тестуванням усіх своїх нутрицевтичних продуктів. Кожен продукт Pharmax використовує інноваційні виробничі процеси, які максимізують його ефективність для споживачів.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Кількість на порцію: Вітамін D3 (як холекальциферол) 1000 МО Інші інгредієнти: Ксиліт, натуральний ароматизатор чорної смородини, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, сукралоза, камедь акації, сахароза, кукурудзяний крохмаль, dl-альфа-токоферол, соєва олія

Дозування

Одна жувальна таблетка на день або за призначенням спеціаліста.

Запобіжні заходи

Надмірне споживання може викликати проносний ефект.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення