Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл

Код: 36323
Фото товару Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл
Фото складу Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл
Фото використання Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл
Основне фото товара Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл
(5)
5943 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Finest Pure Fish Oil від Pharmax містить високі концентрації EPA та DHA, але практично не має запаху чи смаку рибячого жиру Крім того, ефірна олія ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Омега 3 500 мл

Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange Flavor, Омега 3, 500 мл

Опис

Finest Pure Fish Oil від Pharmax містить високі концентрації EPA та DHA, але практично не має запаху чи смаку риб’ячого жиру; Крім того, ефірна олія апельсина надає йому приємного цитрусового нотку. Це робить його ідеальним для всіх, хто потребує переваг для здоров’я, які він надає. Добавка також є більш зручною для багатьох, у тому числі для тих, хто проживає в кліматі, де морепродукти відносно рідкісні або дорогі.

Риб'ячий жир містить омега-3 жирні кислоти ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA). Обидва типи омега-3 жирних кислот є попередниками ейкозаноїдів, молекул, які можуть зменшити запалення в організмі. Крім того, вважається, що ці жирні кислоти корисні для підтримки здоров’я серця, розуму та зору.

Якщо ваш раціон багатий обробленими харчовими продуктами, такими як соя та м’ясо, рослинна олія, горіхи, цільні зерна та насіння, ви отримуєте висококонцентровану кількість омега-6 жирних кислот. Якщо ви не їсте багато жирної риби, морських овочів або насіння льону, швидше за все, у вашому організмі є дисбаланс жирних кислот. Добавки риб’ячого жиру, що включають DHA та EPA, можуть допомогти повернути співвідношення жирних кислот у вашому організмі до нормального.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1-8 років: 1/2 чайної ложки (2,5 мл); 9+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: 1-8 років: приблизно 200; 9+ років: близько 100 Кількість на чайну ложку / для дорослих, підлітків і дітей (1 чайна ложка) Калорії 40 Загальний жир 4,5 г / 6%^ Насичені жири 1 г / 5%^ Холестерин 45 мг / 15% Риб’ячий жир (від анчоуси та сардини) 4‚560 мг / Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 820 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 590 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 1‚775 мг / Кількість на 1/2 чайної ложки / для дітей 4 -8 років (1/2 чайної ложки) Калорій 20 Загальний жир 2,5 г / 3%^ Насичені жири 0,5 г / 3%^ Холестерин 25 мг / 8% Риб'ячий жир (з анчоусів і сардин) 2‚280 мг / Ейкозапентаєнова кислота Кислота (EPA) 410 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 295 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот 887,5 мг / Кількість на порцію / для дітей 1-3 років (1/2 чайної ложки) Калорії 20 Загальний жир 2,5 г / 6%^^ Насичені жири 0,5 г / 5%^^ Холестерин 25 мг / 8% Риб'ячий жир (з анчоусів і сардин) 2‚280 / Вихід: ейкозапентаєнова кислота (EPA) 410 мг / Докозагексаєнова кислота (DHA) 295 мг / Загальна кількість Омега-3 887,5 мг / Добова норма (DV) не встановлена. ^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2‚000 калорій. ^^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті в 1‚000 калорій. Інші інгредієнти: органічна олія солодкого апельсина, змішаний концентрат токоферолів. Містить: Риба (анчоус, сардина)

Дозування

Дорослі, підлітки та діти (9 років і старше): одна чайна ложка щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста. Діти (1-8 років): половина чайної ложки щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не пийте безпосередньо з пляшки. Після відкриття зберігати в холодильнику. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоус, сардина).

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення