Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл

Код: 36317
Фото товару Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 4
Фото складу Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 4
Фото використання Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 4
Основне фото товара Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 4
2836 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Кальцій необхідний для здорової кісткової маси, а також для інших важливих функцій організму. Якщо ви не отримуєте достатньо цього мінералу з дієтичних джерел або добавок, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Кальцій Магній 450 мл

Cal:Mag Berry Liquid+ Natural Blueberry Flavor, Кальцій Магній, 450 мл

Опис

Кальцій необхідний для здорової кісткової маси, а також для інших важливих функцій організму. Якщо ви не отримуєте достатньо цього мінералу з дієтичних джерел або добавок, ваше тіло буде приймати його з кісткової тканини. У результаті кістки та зуби можуть стати слабшими та легше ламатися.

У той же час магній і вітамін D3 сприяють підвищенню засвоєння кальцію. Вітаміни A і K, а також бор також важливі: вітамін K може підтримувати збільшення щільності кісток і знижувати ризик переломів, особливо у спортсменів і літніх жінок.

Cal: Mag Berry Liquid від Pharmax є зручним джерелом поживних речовин для формування кісток. Він має чудовий, автентичний смак чорниці та природно підсолоджений стевією, що підвищує ймовірність його регулярного вживання. Цитрат магнію та кальцію може бути більш біодоступним, ніж інші форми, що дозволяє вашим кісткам швидше отримувати користь від цієї добавки.

Приймайте по одній столовій ложці під час їжі один раз на день за кілька годин до або після прийому інших ліків. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Pharmax Cal: Mag Berry Liquid вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції 1 столова ложка (15 мл) Порції в контейнері 30 Кількість на порцію %DV Вітамін А 1000 МО 20% (вітамін А ацетат) Вітамін С 9 мг 15% Вітамін D (холекальциферол) 1000 МО 250% Вітамін К1 (філохінон) 80 мкг 100 % Вітамін K2 (менахінон-7)t 20 мкг 25% Кальцій (цитрат кальцію) 500 мг 50% Магній 200 мг 50% (цитрат магнію) Бор (цитрат бору) 2000 мкг Стевія (Stevia rebaudiana) 3,4 мг стандартний лист. екстракт (95% глюкозилстевіозидів)

Дозування

Рекомендоване споживання для дорослих: одна столова ложка один раз на день під час їжі, за кілька годин до або після прийому інших ліків, або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Інформація про ризик: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, не використовуйте. Якщо ви приймаєте засоби для розрідження крові або якщо у вас діагностовано естроген-залежний рак, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення