Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул

Код: 36316
Фото товару Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул
Фото складу Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул
Фото використання Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул
Основне фото товара Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул
(5)
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Ліофілізований часник від Pharmax забезпечує багато переваг для здоровя, повязаних із відомою травою, у зручній добавці для вегетаріанців і веганів. Часник має широкий спектр протигрибкових, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Екстракт Часнику 90 капсул

Pharmax, Garlic Freeze Dried, Екстракт Часнику, 90 капсул

Опис

Ліофілізований часник від Pharmax забезпечує багато переваг для здоров’я, пов’язаних із відомою травою, у зручній добавці для вегетаріанців і веганів. Часник має широкий спектр протигрибкових, антибактеріальних та противірусних властивостей. Крім того, часник також містить фруктогліосахариди; ці вуглеводи не засвоюються людиною, але здатні підтримувати ріст корисних бактерій, таких як ацидофілін. Також було показано, що часник стимулює діяльність імунної системи, активуючи природні захисні клітини та макрофаги, шар яких складається з білих кров’яних тілець, які поглинають сторонні тіла. Він також довів ефективність у боротьбі з різними формами інфекцій і захворювань, які локалізуються практично в будь-якому місці тіла. Крім того, часник очищає кров від токсинів і покращує кровообіг.

Сказати, що часник є потужною речовиною, можливо, було б дуже недооцінено як щодо його впливу на смак, так і щодо користі для здоров’я. Поживна сила походить не лише від традиційно визнаних вітамінів і мінералів, а й від ряду інших сполук, які називаються фітохімічними речовинами, які вчені нещодавно почали досліджувати. Хоча часник традиційно використовувався як інгредієнт для додання смаку рецептам, часник також можна вживати сам по собі для покращення здоров’я. Його можна приймати як харчову добавку у вигляді таблеток або рідкого екстракту.

Один зубчик часнику містить невелику кількість поживних речовин: кальцію, марганцю, холіну, фолієвої кислоти, магнію, фосфору, калію, селену та вітамінів C, A і K. Одна пляшка з 90 ліофілізованих ковпачків часнику допомагає підвищити рівень ліпопротеїнів високої щільності. і знижує агрегацію тромбоцитів.

Спробуйте 90 вегетаріанських капсул часнику, сушених сублімацією від Pharmax сьогодні, і почніть насолоджуватися всіма перевагами для здоров’я, які пропонує ця потужна трава.

Pharmax є провідною компанією вже більше 15 років, надаючи харчові добавки, підтверджені результатами досліджень. Компанія пишається суворим контролем якості та незалежним тестуванням усіх своїх нутрицевтичних продуктів. Кожен продукт Pharmax використовує інноваційні виробничі процеси, які максимізують його ефективність для споживачів.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Ліофілізований часник (Allium sativum) Гвоздика 700 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Дозування

Одна капсула щодня під час їжі або за призначенням спеціаліста.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Відомо, що виникає гіперчутливість до часнику; у такому випадку припиніть використання. Надійно запечатаний для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Тримайте в недоступному для дітей місці. Примітка: містить 20‚000 ppm (14 мг) тіосульфінатів і 9‚000 ppm (6,3 мг) аліцину.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Часнику (Garlic Extract)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення