Life Extension, Optimized Garlic Standardized Garlic, Оптимізований Часник, 200 капсул

Код: 10810
Основне фото товара Life Extension, Optimized Garlic Standardized Garlic, Оптимізо...
(5)
1189 грн.
Під замовлення
10 000 част./млн* Потенціал аліцину. Забезпечує підтримку серцево-судинної& та імунної систем. Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified. Дієтична добавка. Наша оптимізована формула часнику заснована на опублікованих наукових дослідженнях, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.27 кг

Life Extension Оптимізований Часник 200 капсул

Life Extension, Optimized Garlic Standardized Garlic, Оптимізований Часник, 200 капсул

Опис

Наша оптимізована формула часнику заснована на опублікованих наукових дослідженнях, які демонструють користь часнику для імунної підтримки, клітинної детоксикації та посилення реакції організму на окислювальний стрес.

Огляд

Часник відомий у всьому світі як дивовижний підсилювач смаку, але він також може похвалитися численними перевагами для здоров’я організму. Наш оптимізований часник заснований на кількох опублікованих дослідженнях цих переваг, включаючи підтримку реакції організму на окислювальний стрес, посилення клітинної детоксикації та підтримку імунної відповіді.

Ми створили оптимізовану формулу часнику на основі наукових досліджень, щоб запропонувати корисні властивості для здоров’я серцево-судинної та імунної систем.

Переваги оптимізованої формули часнику

Забезпечує підтримку серцево-судинної системи. Допомагає посилити імунну відповідь. Допомагає в клітинній детоксикації. Підтримує здорову функцію тромбоцитів

Користь часнику

Часник покращує смак макаронного соусу, але численні корисні для здоров'я переваги здоров’я роблять його ще смачнішим доповненням до вашого щоденного раціону. Наша оптимізована формула часнику демонструє втілення наукових досліджень у практику, маючи 10 000 частин на мільйон аліцилу, ключового компонента для зміцнення здоров'я, що отримується з незрілого часнику, який допомагає підтримувати нашу імунну реакцію та захищати від оксидативного стресу.

Інформація про товар

Часник цінувався століттями за його багатогранну користь. Він має антиоксидантну дію і може підвищити рівень природного глутатіону, важливого клітинного детоксикатора. Сполуки аліцину, олігосульфіду, A. ursinum і A. sativum, знайдені в часнику, підтримують здорову функцію тромбоцитів.

Більше, ніж просто приправа

Опубліковані дослідження демонструють вплив часнику на підтримання імунітету та численні інші переваги для здоров'я. Відомо, що часник стимулює імунну систему, включаючи активність макрофагів, природних клітин-кілерів та активованих лімфокіном клітин-кілерів (клітини LAK). Також було виявлено збільшення вироблення IL-10 та зменшення утворення TNF-альфа, IL-1альфа, IL-2, IL-6 та Т-клітинного інтерферону-гамма (IFN-гамма). Клінічні дослідження показують, що 5–10 грамів екстракту часнику ефективно підтримують імунні реакції людини.

Капсули оптимізованої формули часнику містять 10 000 частин на мільйон аліцинового потенціалу, ключового компонента, що зміцнює здоров’я, та незрілого часнику. Насправді дослідження підкреслили участь аліцину в імунній відповіді та оксидативному стресі.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) капсули 1–2 рази на день перед основним прийомом їжі або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 100
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Екстракт часнику (цибулина) [ст. до 10 000 частин на мільйон аліцинового потенціалу]1200 мг 
 Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Часнику (Garlic Extract)