Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул

Код: 36314
Фото товару Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул
Фото складу Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул
Фото використання Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул
Основне фото товара Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул
3277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ви можете мати проблеми з кишечником і навіть не знати про це. Ви не повністю одужали від того сильного нападу грипу чи післяопераційної інфекції кілька ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Пробіотики 120 капсул

Pharmax, HLC Maintenance, Пробіотики, 120 капсул

Опис

Ви можете мати проблеми з кишечником і навіть не знати про це. Ви не повністю одужали від того сильного нападу грипу чи післяопераційної інфекції кілька років тому?

Багато разів після прийому антибіотиків від сильної інфекції люди відчувають нудоту при думці про вживання різноманітної їжі. Це може статися тому, що ці антибіотики вбили всі «хороші бактерії» у вашому кишечнику. Поняття «хороші бактерії» може здатися неінтуїтивним; однак існують сотні видів бактерій, які насправді допомагають вам перетравлювати їжу, яку ви їсте, і навіть допомагають боротися з шкідливими бактеріями.

Ви можете думати про своє нутро як про великий сад, повний кроликів, овочів, павуків і жуків. Наприклад, якщо у вас занадто багато кроликів, ви не зможете захистити свої овочі, а якщо у вас замало павуків, шкідливі жуки можуть здичавіти. А якби ви спалили весь сад? Іноді це доводиться робити сильним антибіотикам, щоб захистити вас, але після цього у вас залишається незбалансована екосистема. Пробіотики, такі як HLC Maintenance від Pharmax, поповнюють один мільярд здорових і безпечних мікроорганізмів, необхідних для відновлення травної системи.

Пробіотики в цих капсулах можуть зробити ваше випорожнення регулярнішим, допомогти захистити вас від повторних інфекцій, зміцнити вашу імунну систему та допомогти з іншими аспектами травлення. HLC Maintenance також містить фруктоолігосахариди (FOS) – особливий вид цукру на основі фруктів, який потрапляє у ваш кишечник і збільшує кількість кальцію, що поглинається вашим кишечником; це сприяє здоров'ю кісток.

Більше 15 років Pharmax залишається лідером, надаючи харчові добавки, підтверджені результатами досліджень. Компанія пишається суворим контролем якості та незалежним тестуванням усіх своїх нутрицевтичних продуктів. Кожен продукт Pharmax використовує інноваційні виробничі процеси, які максимізують його ефективність для споживачів.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Консорціум HLC 2,5 мільярда життєздатних клітин / Lactobacillus acidophilus (CUL-60) Lactobacillus acidophilus (CUL-21) Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) Фруктоолігосахариди (FOS) 100 мг / Відсоток добової норми (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: целюлоза, гіпромелоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію. Без глютену / без молочних продуктів.

Дозування

Дорослі та діти (6 років і старше): одна капсула 1-2 рази на день під час їжі, принаймні за 2-3 години до або після прийому антибіотиків, або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо виникають симптоми розладу травлення, погіршуються або зберігаються більше трьох днів, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Вакуумна упаковка для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігайте в холодильнику (нижче 46° F). Тримайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення