Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 36293
Фото товару Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото складу Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото використання Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул
Основне фото товара Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
1873 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ймовірно, ви не дуже часто думаєте про свої надниркові залози і про те, що вони для вас роблять, коли ви перебуваєте в стресовій чи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutra BioGenesis Підтримка наднирників 60 капсул

Adrenal Support Plus, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

Ймовірно, ви не дуже часто думаєте про свої надниркові залози — і про те, що вони для вас роблять, коли ви перебуваєте в стресовій чи хвилюючій ситуації. Надниркові залози та гормони, які вони виробляють, є причиною, чому ваше серце б’ється, а кров приливає до голови, коли у вашому житті багато чого відбувається. Однак ваші надниркові залози роблять набагато більше, ніж допомагають вам справлятися зі стресом. Вони розташовані над кожною з ваших нирок і відповідають за вироблення кортизолу, адреналіну та статевих гормонів естрогену та тестостерону. Гормони, створювані наднирковими залозами, контролюють такі речі, як метаболізм вашого тіла.

Якщо ви постійно переживаєте через дотримання термінів на роботі, оплату рахунків або особисті стосунки, функція надниркових залоз може почати знижуватися; це може бути через тривалу стимуляцію. Це призводить до стану, який називається втомою надниркових залоз, який є синдромом, пов’язаним з почуттям тривоги, втоми, болю в суглобах і запамороченням.

Хоча ми не завжди можемо контролювати рівень стресу в нашому житті, ми можемо допомогти нашим наднирковим залозам, забезпечуючи їх поживними речовинами, необхідними для нормального функціонування. Завжди найкраще отримувати вітаміни, вживаючи цільні продукти, але це не завжди можливо, і це може навіть сприяти стресу під час напруженого періоду. У цьому вам можуть допомогти капсули Adrenal Support Plus від Biogenesis Nutraceuticals.

Капсули Adrenal Support Plus містять низку вітамінів і мінералів, які допоможуть привести ваші надниркові залози в найкращу форму. Деякі з інгредієнтів:

Одна пляшка Adrenal Support Plus містить 60 капсул, яких вистачить на два місяці, якщо ви приймаєте одну капсулу на день згідно з інструкцією.

Biogenesis Nutraceuticals пропонує унікальні рецептури добавок з високоякісними інгредієнтами. Вони використовують найновіші клінічні дослідження, щоб надати пацієнтам найкращі можливі інструменти для отримання та збереження здоров’я. Biogenesis Nutraceuticals вважає, що пацієнти заслуговують високоякісних продуктів, які не містять забруднень. Починаючи з 2000 року, вони зосереджені на тому, щоб дотримання режиму лікування пацієнтів було одним із їхніх головних пріоритетів.

Офіційний сайт: https: //nutrabiogenesis.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули . Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Вітамін С (з аскорбінової кислоти, аскорбілпальмітату) 100 мг / 167% тіаміну (з тіаміну мононітрату) 50 мг / 3‚333% рибофлавіну (з рибофлавін-5'-фосфату) 50 мг / 2‚941% ніацину (з ніацинаміду‚ ніацину) 50 мг / 250% вітаміну B-6 (з піридоксаль-5'-фосфату) 50 мг / 2‚500% фолієвої кислоти (з (6S)-5-метилтетрагідрофолату‚ солі глюкозаміну) 400 мкг / 100% вітаміну B-12 (з метилкобаламіну) 100 мкг / 1‚667% біотину 1‚500 мкг / 500% пантотенової кислоти (з D-пантотенату кальцію) 200 мг / 2‚000% цинку (з малату цинку) 10 мг / 67% лимона комплекс біофлавоноїдів (50% біофлавоноїдів) 100 мг / апельсиновий комплекс біофлавоноїдів 100 мг / PABA (параамінобензойна кислота) 100 мг / холін (з холіну бітартрату) 50 мг / інозит 50 мг / елеутерокок 50 мг / (Eleutherococcus senticosus) (ro від екстракту ) (1,2% елеутерозидів) Розмарин (Rosmarinus officinalis) (Екстракт листя) 50 мг / (20% розмаринової кислоти) Концентрат рутину (З бруньок японської пагоди) 5 мг / DHEA (дегідроепіандростерон) 7 мг / Прегненолон 7 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, рослинна целюлозна капсула, діоксид кремнію, екстракт рисових висівок.

Дозування

Використовуйте лише за призначенням. Приймайте по 2 капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігайте щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Інформуйте свого ліцензованого медичного працівника про використання цього продукту. Не для використання вагітними або годуючими жінками. Людям, які отримують гормональну терапію, перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Не рекомендується особам молодше 40 років.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)