Pure Encapsulations, ADR Formula, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 31886
Основне фото товара Pure Encapsulations, ADR Formula, Підтримка наднирників, 60 ка...
(5)
2486 грн.
Під замовлення
ADR Formula від – це дієтична добавка, яка підтримує роботу надниркових залоз. Стрес часто розглядають як психологічний стан; однак це зазвичай також впливає на нас фізіологічно. Ваші надниркові ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка наднирників 60 капсул

Pure Encapsulations, ADR Formula, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

ADR Formula від – це дієтична добавка, яка підтримує роботу надниркових залоз. Стрес часто розглядають як психологічний стан; однак це зазвичай також впливає на нас фізіологічно. Ваші надниркові залози особливо сприйнятливі до стресу. Під час стресу ваше тіло виробляє гормони, які допомагають боротися зі стресом. Тоді ваше тіло виробляє інший гормон, кортизол, який використовується для зменшення кількості попередніх гормонів. Однак під час постійних нападів стресу наше тіло та наші надниркові залози часто не в змозі підтримувати правильний рівень гормонів, що, у свою чергу, може призвести до втоми надниркових залоз, тривоги та безсоння.

Надниркова недостатність спричинена пошкодженням надниркових залоз або захворюванням, що може призвести до зниження рівня гормонів. Втома надниркових залоз також часто спричинена сильним фізичним, екологічним або емоційним стресом. Надниркова залоза безпосередньо страждає від цього і обмежує вироблення певних гормонів. Втома надниркових залоз може спричинити безліч проблем, основним симптомом яких є надмірна втома.

Формула ADR розроблена для забезпечення ваших надниркових залоз необхідною підтримкою. Такі інгредієнти, як екстракт женьшеню Panax, екстракт солодки, елеутерококу колючий і надниркових залоз великої рогатої худоби, забезпечують широкий спектр переваг, які покращують здоров’я надниркових залоз.

Солодка захищає від симптомів стресу, оскільки допомагає підтримувати нормальний і здоровий рівень кортизолу. Він також покращує рівень енергії та має протизапальні властивості. Екстракт елеутерококу колючого, більш відомого як елеутеро женьшень, є адаптогеном, який допомагає вашому організму краще справлятися зі стресом. Елеутеро женьшень також використовується для стимуляції вашої імунної системи, яка часто слабшає під час підвищеного стресу та втоми надниркових залоз. Наднирники великої рогатої худоби використовуються для підтримки здорової функції надниркових залоз і додають енергії під час стресу та втоми.

Як і всі продукти, ADR Formula не містить прихованих покриттів, допоміжних речовин, сполучних речовин, наповнювачів, шелаків, штучних барвників, пшениці, глютену, горіхів, яєць, сої, молочних продуктів, консервантів або гідрогенізованих олій. Оскільки щоденна доза становить 2-4 капсули, ця пляшка на 180 капсул достатньо велика, щоб вам вистачило на пару місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) (B5) 100 мг / 1‚000%екстракту азійського женьшеню (Panax ginseng) (корінь) 200 мг / *(стандартизовано для вмісту 5% загальних гінзенозидів) )Елеутеро (Eleutherococcus senticosus) Екстракт (корінь) 100 мг / *(Стандартизовано, щоб містити 0,8% елеутерозидів)Солодка (Glycyrrhiza glabra) Екстракт (корінь) 100 мг / *(Стандартизовано, щоб містити 20% гліциризинової кислоти)Вся надниркова залоза (бичача) 150 мг / *Кора надниркових залоз (бичачий) 75 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо запобіжна пломба не пошкоджена. Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. Якщо у вас є якісь захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності