Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток

Код: 35807
Фото товару Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток
Фото складу Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток
Фото використання Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток
Основне фото товара Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток
1120 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Залізо відіграє життєво важливу роль у створенні та роботі еритроцитів. Він доставляє кисень до ваших клітин і сприяє аденозинтрифосфату або АТФ, який живить ваші клітини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Anabolic Laboratories Залізо 90 таблеток

Anabolic Laboratories, Chelated Iron 29 mg, Залізо, 90 таблеток

Опис

Залізо відіграє життєво важливу роль у створенні та роботі еритроцитів. Він доставляє кисень до ваших клітин і сприяє аденозинтрифосфату або АТФ, який живить ваші клітини та вивільняє енергію, необхідну вашому тілу для функціонування. Хоча ваше тіло використовує лише близько 10 відсотків своїх запасів заліза щодня, втрачену кількість потрібно відновити, щоб уникнути дефіциту заліза. Цей дефіцит, також відомий як анемія, може спричинити втому, запаморочення, м’язові судоми, прискорений пульс, головні болі, розумову туманність, ослаблену роботу імунної системи та погану регуляцію температури тіла.

Жінки (особливо ті, хто вагітні або мають рясні менструальні періоди), діти, вегетаріанці та інші люди, які дотримуються дієти з низьким вмістом заліза, найбільше схильні до ризику розвитку дефіциту заліза. Прийом добавки заліза може підвищити ваш рівень енергії, а також забезпечити вам кращий нічний сон. Хоча одна добавка може не усунути симптоми анемії, вона може бути корисною в поєднанні з добре збалансованою дієтою та будь-яким необхідним медичним лікуванням.

Хелатне залізо 29 мг від Anabolic Laboratories пов’язане з тими ж амінокислотами, які утворюють основу білків, що робить його однією з найбільш засвоюваних форм мінералу. На відміну від інших типів заліза, хелатні добавки не перетворюються на гідроксид заліза у вашому кишечнику, що робить їх більш доступними для травлення. Це також може бути менш ймовірно, щоб викликати нудоту та розлад шлунка, які часто пов’язані з добавками заліза.

Кожна капсула хелатного заліза не містить тваринних білків або наповнювачів тваринного походження. Рекомендоване дозування – одна капсула на день під час їжі.

Починаючи з 1924 року Anabolic Laboratories займається наданням харчових добавок найкращої фармацевтичної якості. Основна цінність «інкапсуляції цілісної їжі» гарантує, що природні поживні речовини містяться у всіх продуктах Anabolic Laboratories. Кожне з її сучасних виробничих потужностей розташовано в Сполучених Штатах.

Офіційний сайт: https: //www.anaboliclabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Залізо (з амінокислотного хелату) 29 мг / 161% Інші інгредієнти: стеаринова кислота (рослинне джерело)‚ модифікована целюлозна камедь‚ діоксид кремнію‚ целюлоза‚ кульбаба (лист)‚ крес-салат (трава) )‚ стеарат кальцію (рослинне джерело)‚ гліцерин.

Дозування

Приймайте одну таблетку щодня з їжею.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей до 6 років. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Anabolic Laboratories, Mega D 1000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
(5)
838 грн
Доставлення
B12-Plus Natural Berry Flavor, Вітамін B12, 30 Vegetarian табл...
(5)
932 грн
Доставлення