High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток

Код: 35796
Фото товару High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток
Фото складу High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток
Фото використання High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток
Основне фото товара High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток
(5)
1357 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте травяну добавку, яка може сприяти загальному здоровю, ви можете спробувати High Allicin Garlic від Anabolic Laboratories. По-перше, часник з високим вмістом аліцину може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Anabolic Laboratories Екстракт Часнику 60 таблеток

High Allicin Garlic, Екстракт Часнику, 60 таблеток

Опис

Якщо ви шукаєте трав’яну добавку, яка може сприяти загальному здоров’ю, ви можете спробувати High Allicin Garlic від Anabolic Laboratories.

По-перше, часник з високим вмістом аліцину може брати участь у підтримці оптимальної функції серцево-судинної системи. Зокрема, часник потенційно може сприяти здоровому кровообігу, перешкоджаючи накопиченню бляшок у ваших артеріях.

Крім того, екстракт часнику може підтримати вашу імунну систему. У результаті ця добавка Anabolic Laboratories може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легкими інфекціями верхніх дихальних шляхів.

Завдяки своїм антиоксидантним властивостям часник також може захистити ваші клітини від пошкодження вільними радикалами.

З цих причин кожна таблетка часнику з високим вмістом аліцину містить 500 міліграмів екстракту цибулини часнику. Оскільки аліцин є однією з активних хімічних речовин у часнику, цей продукт був стандартизований, щоб містити щонайменше п’ять міліграмів аліцину.

Нарешті, ці часникові таблетки мають природне покриття, яке потенційно може мінімізувати їхній запах, а також потенціал спричинення побічних ефектів, таких як рефлюкс.

Приймайте одну-дві вегетаріанські таблетки щодня. При рекомендованому розмірі порції кожної пляшки з 60 таблетками часнику Anabolic Laboratories з високим вмістом аліцину вистачить приблизно на один або два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.anaboliclabs.com

Інгредієнти

Кожна таблетка містить: екстракт цибулини часнику (Allium sativum) ................................ 500 мг, що містить мінімум 5 мг аліцину та 11 мг аліїну. Інші інгредієнти: целюлоза, модифікована целюлозна камедь, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​натуральний ароматизатор ванілі, діоксид титану, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинне джерело), ​​альгінат натрію.

Дозування

Приймати по 1-2 таблетки на день під час або без їжі

Запобіжні заходи

Протипоказання зустрічаються рідко. Надмірне споживання з їжею може спричинити розлад шлунка, тому місцеве застосування не рекомендується. Людям, які приймають антикоагулянти, не слід споживати велику кількість часнику та припинити вживання часнику до операції. Збільшення споживання часнику може збільшити ризик геморагічних ускладнень під час операції.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Часнику (Garlic Extract)
Anabolic Laboratories, Mega D 1000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
(5)
838 грн
Доставлення
B12-Plus Natural Berry Flavor, Вітамін B12, 30 Vegetarian табл...
(5)
932 грн
Доставлення