Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток

Код: 35737
Фото товару Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток
Фото складу Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток
Фото використання Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток
Основне фото товара Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток
(5)
1978 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку зі смачним фруктовим смаком, яка може сприяти відчуттю релаксації, ви можете спробувати жувальні таблетки Somno-Pro Tropical Breeze від Bioclinic Naturals. Одним із ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Bioclinic Naturals Підтримка сну 90 таблеток

Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток

Опис

Якщо ви шукаєте добавку зі смачним фруктовим смаком, яка може сприяти відчуттю релаксації, ви можете спробувати жувальні таблетки Somno-Pro (Tropical Breeze) від Bioclinic Naturals.

Одним із основних інгредієнтів жувальних таблеток Somno-Pro (Tropical Breeze) є гормон мелатонін. Мелатонін може полегшити певні симптоми, пов’язані з проблемами сну, регулюючи циркадний ритм вашого тіла, який є внутрішнім 24-годинним годинником, який відіграє ключову роль у визначенні того, коли ви відчуваєте сонливість і коли ви не спите.

Жувальні таблетки Somno-Pro (Tropical Breeze) також містять L-теанін, амінокислоту, яка може мати легкий заспокійливий ефект.

Нарешті, ця добавка містить 5-HTP (5-гідрокситриптофан), оскільки він здатний допомогти усунути деякі легкі симптоми, пов’язані з тривогою.

Розжуйте дві таблетки за 30-45 хвилин до сну. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 таблеток жувальних таблеток Somno-Pro (Tropical Breeze) Bioclinic Naturals має вистачити приблизно на півтора місяці.

Офіційний сайт: http: //www.bioclinicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки . Порції в упаковці: 45. 2 таблетки забезпечують: загальну калорійність................................. ................................................. ....... 15 Загальна кількість вуглеводів..................................... ............................................3,5 г цукру..... ................................................. .............................................. 3 г Suntheanine L -Теанін................................................. 200 мг 5-гідрокситриптофану (5-HTP) ................................................. 30 мг (з Griffonia simplicifolia) (насіння) Мелатонін.................................. ................................................. ............ 3 мг Інші інгредієнти: органічний тростинний сік, стеаринова кислота, ксиліт, натуральні ароматизатори (ананас, банан, гранат, манго, маракуйя, персик)‚ лимонна кислота. Продукт не містить: штучні консерванти, барвники або підсолоджувачі; без молочних продуктів, глютену, сої, пшениці чи дріжджів.

Дозування

Розжуйте 2 таблетки за 30-45 хвилин до сну або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Хоча конкретних протипоказань не існує або не передбачається, недостатньо даних щодо застосування під час вагітності, лактації та у дітей, і може знадобитися зниження дози для дітей віком до 18 років.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сну (Sleep Support)
Bioclinic Naturals, Vitamin D3 Drops 1000 IU, Вітамін D3, 15 мл
(5)
1126 грн
Доставлення