Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток

Код: 35736
Фото товару Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток
Фото складу Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток
Фото використання Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток
Основне фото товара Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток
(5)
1978 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б полегшити певні симптоми, повязані з легким занепокоєнням, ви можете спробувати жувальні таблетки Calm-Pro 100 мг від Bioclinic ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Bioclinic Naturals Кальцій 90 таблеток

Bioclinic Naturals, Calm-Pro 100 mg, Кальцій, 90 таблеток

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б полегшити певні симптоми, пов’язані з легким занепокоєнням, ви можете спробувати жувальні таблетки Calm-Pro 100 мг від Bioclinic Naturals. Цей продукт містить Suntheanine‚ який є унікальною формою амінокислоти L-theanine.

Зокрема, L-теанін, який зазвичай міститься в чаї, може сприяти відчуттю релаксації. Зокрема, L-теанін у жувальних таблетках Calm-Pro 100 мг може підвищити рівень ГАМК, серотоніну та дофаміну у вашому мозку. Дофамін і серотонін є нейромедіаторами, які можуть відігравати ключову роль у управлінні реакцією вашого організму на стрес, тоді як ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) є гальмівним нейромедіатором, який може мати легкий заспокійливий ефект завдяки своєму потенціалу уповільнювати нервову передачу.

Нарешті, жувальні таблетки Calm-Pro 100 мг можуть покращити якість сну, що може допомогти вам відчути себе більш бадьорим, коли ви прокидаєтеся вранці.

Розжовуйте одну-дві таблетки тричі на день. Кожної пляшки з 90 таблетками жувальних таблеток Calm-Pro від Bioclinic Naturals 100 мг має вистачити від 15 днів до одного місяця при стандартному дозуванні.

Офіційний сайт: http: //www.bioclinicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки. Порції в упаковці: 45. 2 таблетки містять: калорії................................. ................................................. ................. 15 Загальна кількість вуглеводів ............................. ................................................. ..... 4 г цукру................................................. ................................................. .......... 3 г Suntheanine L-Theanine .................................. ...................................... 200 мг Інші інгредієнти: органічний тростинний сік, ксиліт, стеаринова кислота кислота, діоксид кремнію, натуральний фруктовий ароматизатор (ананас, банан, гранат, манго та маракуйя), лимонна кислота, стеарат магнію (рослинного сорту). Продукт не містить: штучних барвників та підсолоджувачів; без глютену, сої, пшениці чи дріжджів.

Дозування

Розжовуйте 1-2 таблетки 3 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Хоча конкретних протипоказань не існує або не передбачається, недостатньо даних щодо застосування під час вагітності, лактації та у дітей, і може знадобитися зниження дози для дітей віком до 18 років.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)
Bioclinic Naturals, Vitamin D3 Drops 1000 IU, Вітамін D3, 15 мл
(5)
1126 грн
Доставлення